Ένας 72χρονος αγρότης σκοτώθηκε από «περίπου 40 κροκόδειλους» σήμερα το πρωί (26/5), αφού έπεσε μέσα στο περιφραγμένο σημείο στη φάρμα ερπετών της οικογένειας.

Ο Λουάν Ναμ προσπαθούσε να βγάλει έναν κροκόδειλο από το κλουβί του στην Καμπότζη, όπου είχε γεννήσει αυγά, όταν άρπαξε το ραβδί που χρησιμοποιούσε και τον τράβηξε μέσα.

Μια ομάδα κροκοδείλων τον στρίμωξε, σπάζοντας το σώμα του σε κομμάτια και αφήνοντας το σημείο γεμάτο αίματα στο Siem Reap. Το πτώμα ανασύρθηκε, μετά το περιστατικό, αλλά η αστυνομία είπε ότι το χέρι του άνδρα κόπηκε και το κατάπιαν οι κροκόδειλοι.

Οι αγρότες στην Καμπότζη συχνά εκτρέφουν και πωλούν κροκόδειλους σε αγοραστές στην Κίνα, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ, όπου το δέρμα τους μπορεί να γίνει δέρμα και άλλα προϊόντα.

Ο αστυνομικός διευθυντής ανέφερε ότι τα υπολείμματα του σώματος του άνδρα ήταν καλυμμένα με σημάδια από δαγκώματα. Οι εικόνες μετά την επίθεση έδειχναν τα τεράστια θηρία να κωπηλατούν στην πισίνα μετά την ανάκτηση του σώματος.

Οι τοπικές ειδήσεις ανέφεραν ότι το θύμα ήταν από το χωριό Po Banteay Chey εντός της κοινότητας Siem Reap, έξω από την πόλη. Το Siem Reap είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Καμπότζη, όπου βρίσκεται το συγκρότημα βουδιστικών ναών Angkor Wat.

Το Angkor Wat θεωρείται η μεγαλύτερη θρησκευτική δομή στον κόσμο. Ο Nam ήταν επίσης πρόεδρος της Ένωσης Κροκοδείλων της χώρας.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook