Ο Άκης Πετρετζίκης ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του μετά την απόφαση να κατεβάσει ρολά στα καταστήματα Kitchen Lab που διατηρούσε στην Αθήνα, καθώς αποφάσισε να ιδρύσει μια καινούργια εταιρία.

Ο διάσημος σεφ στις 28 Μαρτίου ίδρυσε την εταιρία Akis Petretzikis Hub και με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», αυτή η επιχείρηση θα έχει ως κύριο σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, τις υπηρεσίες catering και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Επίσης, φέρεται να έβαλε λουκέτο στις προηγούμενες επιχειρήσεις του, όχι γιατί δεν πήγαιναν καλά, αλλά επειδή χρειάζονταν να ασχολείται αρκετά μαζί τους, τη στιγμή που υπήρχαν και άλλες δραστηριότητες που χρειάζονταν χρόνο και έφερναν περισσότερο κέρδος.

Παράλληλα, ήθελε να βρίσκεται πιο πολύ δίπλα στην οικογένεια του, ειδικά από τη στιγμή που απέκτησε πρόσφατα και δεύτερο παιδί.

Έτσι, στις 20 Ιανουαρίου 2023 αποφάσισε να θέσει την εταιρεία Kitchen Lab σε εκκαθάριση, με τη σχετική απόφαση να αναρτάται στο ΓΕΜΗ.

Σημειώνεται, ότι τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ, ενώ η εταιρεία μετέφερε την έδρα στη Γλυφάδα και σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν δοθεί αποζημιώσεις και πληρωθεί οι μισθοί προς το προσωπικό.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook