Σε αποκαλύψεις για την βραδιά του debate προχώρησε η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσίνα «Καλό Μεσημεράκι».

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η ημέρα του debate δεν πέρασε αναίμακτη για τους περισσότερους δημοσιογράφους που συμμετείχαν και κυρίως για τις γυναίκες.

Ειδικότερα η κ. Ζαχαρέα εξομολογήθηκε ότι «σε αυτό το debate οι περισσότεροι δημοσιογράφοι πάθαμε από μια καταστροφή δηλαδή εγώ έπαθα χαλάζιο στο μάτι, ύστερα από μόλυνση από eyeliner και για αυτό το λόγο εμφανίστηκα άβαφη».

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει η ίδια δεν ήταν η μόνη που την «βρήκε» κάτι εκείνη την ημέρα.

Όπως αποκάλυψε η κ. Ζαχαρέα « και η Ράνια Τζίμα υπέφερε από μια ίωση και δεν έβγαινε η φωνή, της είχε χορηγηθεί κορτιζόνη ώστε να μπορεί να μιλήσει το βράδυ στον αέρα. Παράλληλα και η Σία Κοσιώνη την ίδια ημέρα είχε πάθει ψύξη και έτσι δεν μπορούσε να στρίψει ούτε δεξιά ούτε αριστερά».

Όμως η κακοτυχία χτύπησε και την πόρτα του Γιώργου Παπαδάκη με την κ. Ζαχαρέα να αποκαλύπτει ότι «και εκεί που είχαμε μαζευτεί εμείς οι γυναίκες και λέγαμε όσα μας βρήκαν πετάγεται και ο Γιώργος Παπαδάκης και μας λέει ότι έπεσε στις σκάλες».

Στο άκουσμα όλων αυτών ο Νίκος Μουτσίνας μην μπορώντας να τα πιστέψει σχολιάζει «ο Χριστός και η Παναγία αυτό ήταν η Κατάρα του Τουταγχαμών. Μα δεν είναι να ξαναγίνει debate».

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η κ. Ζαχαρέα δεν ήταν μόνο ο Μουτσίνας που δεν πίστευε την κακοτυχία που «χτύπησε» τους δημοσιογράφους καθώς όπως συμπλήρωσε η ίδια «έρχεται ο Κουβαράς και μου λέει πως τα βλέπεις θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο στούντιο;»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook