Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής δύο άντρες, ένας 33χρονος και ένας 36χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο ο οποίος κινούταν με το όχημα του και στη συνέχεια προμήθευσε με ποσότητα κοκαΐνης τον 33χρονο ο οποίος βρισκόταν και εκείνος μέσα στο όχημα του . Οι αστυνομικοί μόλις έκαναν «τσακωτούς» τους δυο φερόμενους ως δράστες τους ακινητοποιήσαν και στη συνέχεια πραγματοποιήσαν έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του 33χρονου ποσότητα κοκαΐνης βάρους 109 γραμμαρίων. Παράλληλα στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.280 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 36χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ενώ τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook