Με καλεσμένο τον Νίκο Μουρατίδη στην εκπομπή της, η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε για πρώτη φορά για τα αιχμηρά σχόλια που έχει κάνει για εκείνη η Σοφία Βόσσου μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το «Μίλα».

«Μου είπαν ότι η Βόσσου σε κράζει» ανέφερε, χωρίς ιδιαίτερο τακτ, ο Νίκος Μουρατίδης. «Εγώ την αγαπώ. Την αγαπώ και θέλω να είναι καλά» αρκέστηκε να σχολιάσει η Τατιάνα Στεφανίδου. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο καλεσμένος της επανέφερε το ίδιο θέμα στη συζήτησή τους: «Θα μου πεις γιατί η Βόσσου σε κατηγορεί δεξιά κι αριστερά; Έκανες μια εκπομπή με κάτι κυρίες –μεταξύ τους και η Βόσσου. Πού είναι τώρα οι κυρίες;» ήταν τα λόγια του.

«Το Star πήρε μια απόφαση, να γυρίσει η εκπομπή στο προηγούμενο concept, δηλαδή στις συνεντεύξεις, και όχι το concept της παρέας που είχαμε. Ήθελαν το προηγούμενο concept γιατί μάλλον πήγαινε καλύτερα.

 Πήρε την απόφαση αυτή το κανάλι και ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει η συνεργασία. Αυτό έγινε. Δεν έγινε κάτι άλλο» απάντησε η Τατιάνα Στεφανίδου, και με τον Νίκο Μουρατίδη να επιμένει ρωτώντας την «Γιατί βγαίνει τώρα η Βόσσου και σε κατηγορεί;», συνέχισε: «Αυτό είναι κάτι που όντως συμβαίνει, αλλά εγώ θα κρατήσω τις καλές στιγμές –γιατί είχαμε πολύ καλές και τρυφερές στιγμές. Θα κρατήσω τα όμορφα λόγια, που όντως υπήρχαν, γιατί η Σοφία είναι ένας άνθρωπος πολύ τρυφερός. Θα κρατήσω λοιπόν την τρυφερότητα και την αγάπη και όχι αυτά (που είπε τις τελευταίες μέρες)».

yupi.gr