Με το που έγινε γνωστή η σύνθεση της ομάδας της ΝΔ που θα παίξει εναντίον της ομάδας της ΔΗΣΥ στο γήπεδο των Χανίων, έγινε φανερό πως η ΝΔ θέλει να παίξει στα ίσια την ΔΗΣΥ στην έδρα της.
Η ομάδα της ΝΔ θα αποτελείται από δύο επιθετικούς. 
Έναν «νέο» αλλά έμπειρο Σφακιανό, τον Μανούσο Βολουδάκη, και έναν «παλιό» Χανιώτη, τον Κυριάκο Βιρβιδάκη, ο οποίος μάλιστα είναι και μέλος της «οικογένειας». 
Στην μεσαία γραμμή θα παίζουν. Μια γυναίκα, η Ακρωτηριανή Άννα Κοντολαιμάκη και ένας Κισαμίτης, ο Γιώργος Καλαιτζάκης  και οι δύο με πρόσφατη αυτοδιοικητική θητεία.
Στην άμυνα, δύο έμπειροι και νυν αυτοδιοικητικοί Αποκορωνιώτες , ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης και ο Κώστας Γύπαρης, θα αναλάβουν να ασκήσουν σκληρό pressing στον επιθετικό της ΔΗΣΥ, τον επίσης Αποκορωνιώτη Χρήστο Μαρκογιαννάκη, φιλοδοξώντας να μην τον αφήσουν να κάνει «παιχνίδι». 
Ενδιαφέρον έχει και το ότι απο τους έξι, οι πέντε, είχαν έως και πρόσφατα ή και έχουν ακόμη, σχέση με την αυτοδιοίκηση και άρα με την άμεση επαφή με τους πολίτες.

Εκείνο που απομένει είναι να δούμε και την πλήρη σύνθεση της ομάδας της ΔΗΣΥ, αλλά όπως και να έχει, φαίνεται πως ο αγώνας ΝΔ-ΔΗΣΥ στο γήπεδο των Χανίων θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.
Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook