Η σύζυγος του Ice-T, Coco για ακόμη μια φορά θέλησε να τραβήξει τα φλας των φωτογράφων πάνω της επιδεικνύοντας τα πλούσια… κάλλη της!

Ο λόγος που για ακόμη μία φορά τα αμερικανικά media ασχολούνται με τις καμπύλες της sexy Coco είναι γιατί η ξανθιά καλλονή αποφάσισε να αποδείξει σε όλους πως το σώμα της είναι άψογο και ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάποια ειδική διατροφή προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά.Να σημειωθεί πως η Coco, που συμμετέχει σε γνωστό reality του εξωτερικού, πριν από λίγες μέρες είχε την υποψία ότι είναι έγκυος.

 Όπως ήταν φυσικό αυτή η είδηση ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης του συγκεκριμένου reality αλλά και την ψυχολογία της συζύγου του Ice-T.

\"\"

\"\"

Ωστόσο οι φήμες περί εγκυμοσύνης, δυστυχώς, δεν επαληθεύτηκαν… Ο γυναικολόγος την επιβεβαίωσε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο ενώ ο παθολόγος της έφερε τα κακά μαντάτα, ότι δηλαδή η αρτηριακή της πίεση είναι τόσο υψηλή που δεν πρέπει να μείνει έγκυος τη δεδομένη στιγμή καθώς μπορεί να υποστεί έμφραγμα ή εγκεφαλικό. Η Coco ήταν συντετριμμένη με τα νέα καθώς οι γιατροί της πρότειναν να ακολουθήσει ειδική διατροφή, να περιορίσει το άγχος και το στρες της και να δοκιμάσει έναν νέο τρόπο ζωής.

\"\"

Η ίδια, όμως, δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να πάει στην επίδειξη «Wendy Williams» μαζί με τους θαυμαστές της και με ένα στενό σατέν πολύχρωμο φόρεμα να αποδείξει σε όλους πως δεν έχει ανάγκη να κάνει διατροφή και ότι είναι εξίσου sexy με τις πλούσιες καμπύλες της.

\"\"

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook