Αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους η αν θέλουμε να μιλάμε ποδοσφαιρικά στα πόδια τους προκειμένου να βγάλουν την ομάδα από την δύσκολη θέση που έχει περιέλθει δείχνουν οι παίκτες του Εργοτέλη και αυτό φάνηκε και από το πάθος που έδειξαν στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης.

Οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας τόνιζαν ότι θα «ματώσουν» την φανέλα προκειμένου η ομάδα να πάρει την πολυπόθητη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα και να ξεκινήσει την βαθμολογική της αντεπίθεση προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.

Συμπαραστάτες στην προσπάθεια αυτή των παικτών του Εργοτέλη είναι οι διοκούντες τόσο την ΠΑΕ όσο και τον Ερασιτέχνη καθώς πολλά μέλη των δύο διοικήσεων βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση καθώς και περίπου 30 φίλαθλοι της ομάδας οι οποίοι προσπάθησαν να τονώσουν το ηθικό των παικτών εν όψει της καθοριστικής αναμέτρησης με την Κέρκυρα.

Αντι-Δάρλας ο Τζανακάκης

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα όλα δείχνουν ότι ο Τζανακάκης είναι αυτός που θα πάρει την θέση του τραυματία Δάρλα στο αριστερό άκρο της άμυνας , καθώς ο Ν. Καραγεωργίου θέλει να χρησιμοποιήσει τον Σασιασβίλι στο κέντρο της άμυνας με τον Γεωργιανό να καλύπτει το κενό του τιμωρημένου Σαρρή.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη στη σημερινή προπόνηση δοκίμασε ένα σχήμα σε διάταξη 4-4-2 με τους Μπούντιμιρ και Λεάλ να παίζουν στην κορυφή της επίθεσης .

Η προετοιμασία της κρητικής ομάδας για το παιχνίδι με την Κέρκυρα θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το πρωί με προπόνηση που θα γίνει στις 11.30 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook