Για θερμό επεισόδιο ανάμεσα στη Ρούλα Κορομηλά και στον Νίκο Μουτσινά κάνουν λόγο πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι σχέσεις των δύο προσώπων του ALPHA, όπως φαίνεται, δεν περνούν και την καλύτερή τους φάση.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν από υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού της Κάντζας, πριν από λίγες ημέρες υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον παρουσιαστή της εκπομπής «Δέστε τους» και την προϊσταμένη του.

Ο ακριβής λόγος παραμένει άγνωστος, ωστόσο επίκεντρο της εσωτερικής διαμάχης που φέρεται να έχει ξεσπάσει ήταν η ίδια η εκπομπή του Μουτσινά, από την οποία μάλιστα ο αρχισυντάκτης απείλησε με παραίτηση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ρούλα ήταν τελικά εκείνη που παρενέβη, για να μην υπάρξουν χειρότερες εξελίξεις στη συγκεκριμένη εκπομπή, ωστόσο από μόνο του το θέμα προκαλεί πολλές απορίες, αφού το «Δέστε τους», μπορεί μεν να μη σκίζει σε τηλεθέαση, όμως παρουσιάζει μια μικρή, αλλά σταθερή άνοδο σε νούμερα. Τη συγκεκριμένη είδηση έφερε στο φως καθημερινή εφημερίδα.

Εφόσον η κόντρα ευσταθεί, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για τον Νίκο, αφού στο παρελθόν και η σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου είχε δοκιμαστεί, ενώ παρόμοιο σκηνικό επικράτησε και πιο πρόσφατα με την Ελένη Μενεγάκη, από την εκπομπή της οποίας σταμάτησε.


Star