Παρά τα 3 ατομικά ρεκόρ που σημείωσε, η Άννα Ντουντουνάκη δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο βάθρο των μεταλλίων στους αγώνες κολύμβησης "Amsterdam Swim Cup" που πραγματοποιήθηκαν αυτό το σαββατοκύριακο (17 & 18/3) στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας. 

Η 17χρονη αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμετείχε στους τελικούς και των δύο αγωνισμάτων που έλαβε μέρος, τερματίζοντας 4η στα 50μ. πεταλούδα και 5η στα 100μ. πεταλούδα, εντυπωσιάζοντας σε κάθε περίπτωση με τις εμφανίσεις της και σημειώνοντας χρόνους 27.45 και 1.00.89 αντίστοιχα. Η Ντουντουνάκη είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους τελικούς, χάρη στους χρόνους των 27.50 και 1.01.22 που είχε σημειώσει στους προκριματικούς των αγωνισμάτων, και οι οποίοι, ο μεν πρώτος ήταν η ισοφάριση της ατομικής της επίδοσης ο δε δεύτερος ήταν ο καλύτερός της (μέχρι τον τελικό) στο αγώνισμα των 100μ. πεταλούδα. 

Ως εκ τούτου, η εμπειρία της Ολλανδίας ολοκληρώνεται με θετικό πρόσημο για την Χανιώτισσα κολυμβήτρια που μπορεί να μην κέρδισε κάποιο μετάλλιο, ωστόσο είχε συμμετοχή σε 2 τελικούς, πέτυχε ατομικά ρεκόρ ενώ στο 50άρι της πεταλούδας φλέρταρε πολύ σοβαρά με την κατάληψη του χάλκινου!


nox.gr