Η στρατηγική υποδοχής των επισκεπτών της Κρουαζιέρας στα Χανιά, εξετάζεται ενδελεχώς από τον Δήμαρχο Εμμ. Σκουλάκη και τους στενούς του συνεργάτες.

Την Κυριακή το πρωί ο Δήμαρχος Χανίων πραγματοποίησε μαραθώνια επιτόπια επίσκεψη στη Δυτική Τάφρο, στην Πλατεία \”Τάλων\” και στην περιοχή της ΑΒΕΑ, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Ξυνίδη και τον προϊστάμενο της Κ.Ε΄ Εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Μ. Ανδριανάκη, προκειμένου να εξετάσει ιδίοις όμμασι τις προοπτικές αναβάθμισης του μνημειακού συνόλου της Παλιάς Πόλης των Χανίων.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης εντάσσεται και η στρατηγική για την Κρουαζιέρα αφού η κεντρική επιλογή είναι σύμφωνα με τον κ. Ξυνίδη τα λεωφορεία με τους χιλιάδες επισκέπτες να σταθμεύσουν στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και από εκείνα περιηγούνται στην Παλιά Πόλη και το βράδυ να επιστρέφουν στην Πλατεία.

Ο συνολικότερος σχεδιασμός του Δήμου Χανίων, προβλέπει διαγραμμίσεις δρόμων, Σκιάδια καθαριότητας και Ασφάλεια των επισκεπτών ενώ θα γίνουν ειδικά σεμινάρια στους καταστηματάρχες για την συμπεριφορά και τις τιμές των προϊόντων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook