Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τη Lindsay Lohan, καθώς ήδη έχει να αντιμετωπίσει τη δίωξη που της ασκεί ένας άνδρας ο οποίος ισχυρίζεται ότι τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της και τον εγκατέλειψε. Τώρα, φωτιές ανάβουν οι δηλώσεις ενός πορνοστάρ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Ο Alex Torres, γνωστός στον χώρο των ταινιών ενηλίκων ως Voodoo, δήλωσε ότι έκανε σεξ με την 25χρονη σταρ στο σπίτι της, ενώ ο πατέρας της κοιμόταν στο δωμάτιό του.

Όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός ρώτησε τον πορνοστάρ τι ερωτήσεις να κάνει στον πατέρα της Lohan που περίμενε για συνέντευξη, εκείνος πολύ απλά του απάντησε: «Ρώτησέ τον αν γνωρίζει για τη βραδιά που έκανα σεξ με την κόρη του ενώ εκείνος κοιμόταν πάνω». Ακόμη ο πορνοστάρ υπονόησε ότι η ηθοποιός τον πλήρωσε για τις υπηρεσίες του: «Πολλοί από αυτούς τους αστέρες του Χόλιγουντ με πληρώνουν να έρθω να τους ικανοποιήσω… Δεν αστειεύομαι». Εκπρόσωπος της Lohan τόνισε στην Daily Mail: «Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να απαντήσω σε ισχυρισμούς ενός πορνοστάρ».

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Torres προκαλεί αμφιλεγόμενα σχόλια, καθώς απολύθηκε τον Οκτώβριο ως εκπαιδευτής ελεύθερης πτώσης επειδή αποκαλύφθηκε ότι χρησιμοποιούσε τον εξοπλισμό για να γυρίσει βίντεο σεξ, το οποίο μάλιστα «ανέβασε» στο blog του. Στο βίντεο ο Torres, ως εκπαιδευτής και η Hope Howell, η γραμματέας της εταιρείας, έκαναν σεξ σ’ ένα αεροπλάνο προτού πηδήξουν στο κενό αγκαλιασμένοι και συνεχίσουν την πράξη, ενώ… πέφτουν στο κενό.

Οι δηλώσεις του πορνοστάρ έρχονται μετά τις φήμες ότι η Lindsay έχει ερωτευθεί έναν φωτογράφο, τον Terry Richardson, ύστερα από μία καυτή νύχτα πάθους μαζί του. Πηγή ανέφερε στο Radar Online: «Πέρασαν μαζί μία φανταστική βραδιά καθώς δούλευαν μαζί για μία φωτογράφηση και τώρα εκείνη έχει τρελαθεί μαζί του. Αλλά ο Terry δεν ενδιαφέρεται να κάνε σχέση μαζί της και μετανιώνει που πέρασε χρόνο μαζί της. Η Lindsay του στέλνει συνέχεια μηνύματα και του τηλεφωνεί ακατάπαυστα κι εκείνος έχει φρικάρει που του την πέφτει έτσι χοντρά. Όπως είπε ο Terry, δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενέρωτο από μία απελπισμένη γυναίκα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook