Στο «Επτά» μίλησε ο Θέμης Γεωργαντάς για το επεισόδιο με τις ρακές, τη σχέση του με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

 «Τρόμαξα όταν είδα το βίντεο με τις ρακές μετά. Να ξεκαθαρίσω πως ήταν 100% αληθινό και original. Ο Φουκάκης είναι πολύ γλυκό παιδί και είπε \”αν δεν κάτσεις να πιεις θα παρεξηγηθώ\”. Τελικά την Δευτέρα έγινε ένα μπαμ και έπαιζε παντού και τρόμαξα!» είπε ο Θέμης Γεωργαντάς για το τηλεοπτικό στιγμιότυπο που τον έκανε πρόσωπο της εβδομάδας!

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε όμως και στη σχέση του με τον Αντώνη Ρέμο: «Με τον Αντώνη έχουμε έρθει πιο κοντά πλέον, κάνουμε περισσότερη παρέα» και συμπλήρωσε: «Έχουμε μιλήσει για πολλά πράγματα προσωπικά τα οποία αφορούν μόνο τον Αντώνη». Σχολίασε όμως και τη συνέντευξη που πήρε πρόσφατα από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη:  «Τον Μιχάλη τον είδα πιο άνετο και πιο λυμένο από άλλες φορές. Νομίζω πως το απολαμβάνει!».

 Ο Θέμης δεν αρνήθηκε να απαντήσει όμως και πότε έκανε τελευταία φορά ερωτική εξομολόγηση: «Ερωτική εξομολόγηση έκανα κοντά στη Πρωτοχρονιά».

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook