Η Άντα, ο Άρης, ο Εμάνουελ και ο Στάθης μαζί με τη δασκάλα τους κ. Αγγελοπούλου Ελευθερία από το Ειδικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 20/03/2012, το Δημοτικό κατάστημα Αγίου Νικολάου.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κουνενάκης και ο Διευθυντής των Δ/κών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Μιχάλης Λασθιωτάκης υποδέχτηκαν τα παιδιά και τη δασκάλα τους με μεγάλη χαρά συνομίλησαν μαζί τους και απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τους έθεσαν σχετικά με τη λειτουργία του Δήμου και την οργανωτική δομή των υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε επίσης την κ. Αγγελοπούλου και τα παιδιά ότι έχει υποβληθεί μία πρόταση στην Περιφέρεια Κρήτης για να μετατραπεί το 4ο Δημοτικό σε Ενεργειακό Σχολείο και αναμένεται η απόφαση από το αρμόδιο Υπουργείο.

Η εκπαιδευτικός κ. Αγγελοπούλου επεσήμανε ότι ανάμεσα στις βασικές ανάγκες των παιδιών συγκαταλέγεται και η λειτουργία του μικρού πούλμαν που μεταφέρει καθημερινά τα παιδιά από και προς το σπίτι τους.
Τα παιδιά χάρισαν στο Δήμαρχο όμορφες ζωγραφιές που έφτιαξαν τα ίδια και τον ευχαρίστησαν για τη ζεστή υποδοχή που τους επεφύλαξε.