Οι διακρίσεις για τον Τάλω ΑΝΕΚ LINES συνεχίζονται, αφού οι αθλητές του πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο 1ο σιρκουί Κορυδαλλού, με τον Κώστα Καλαϊτζάκη να κατακτάει το αργυρό μετάλλιο στους Παίδες και τον Αλέξανδρο Παπαδερό να τερματίζει 3ος στους Άνδρες.
Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Τάλω:

\”Τις πολύ καλές εμφανίσεις συνεχίζουν οι αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES κατακτώντας δύο μετάλλια στο 1ο σιρκουί Κορυδαλλού. Το αργυρό στην κατηγορία παίδων με τον Καλαιτζάκη Κώστα να τερματίζει 2ος και να τον ακολουθούν στην 5η και 7η θέση ο Καλιβρετάκης Δημήτρης και Πανηγυράκης Γιάννης, Στην κατηγορία νεανίδων η Χατζάκη Γιολάντα ενώ βρισκόταν στην 1η θέση είχε πτώση και δεν τερμάτισε. Στην κατηγορία εφήβων μια πτώση μπροστά από τους αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES τους στέρησαν την δυνατότητα να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την 6η του Κορτσιδάκη Μιχάλη και την 7η του Κοπανάκη Δημήτρη. Στην κατηγορία ανδρών ο Παπαδερός κατάφερε έπειτα από άψογη συνεργασία των συναθλητών του να αποσπαστεί και να τερματίσει 3ος συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει ξεκινήσει με τα χρώματα του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES από την αρχή του χρόνου.

O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes,  ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ,  MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook