Με ένα δυναμικό, καινοτόμο στυλ και άριστα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά, το EV-STER, ένα ηλεκτρικό, RWD διθέσιο cabrio σπορ αυτοκίνητο, αποτελεί μία νέα πρόταση για σπορ απόλαυση μέσα από την ηλεκτροκίνηση.

Η χρήση υλικών από ανθρακονήματα μείωσε το βάρος του αυτοκινήτου, κάτι που συμβάλλει στις υψηλές επιδόσεις και στην αυτονομία των 160km. Το εύχρηστο σύστημα διεύθυνσης μέσω δύο μοχλών στοχεύει στη γνήσια οδηγική απόλαυση.

Επιπλέον, το νέο πρωτότυπο επιτρέπει στον οδηγό να κάνει τις δικές του ρυθμίσεις σε μερικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου όπως στην ισχύ του ηλεκτροκινητήρα τις ρυθμίσεις της ανάρτησης, για να μπορεί να απολαμβάνει στο έπακρο τη χαρά της οδήγησης.

\"\"

 

Το ταμπλό περιλαμβάνει όργανα και οθόνες με πληροφορίες από το ηχοσύστημα & το σύστημα πλοήγησης, και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. Η έξυπνη διάταξη των οργάνων και οθονών επιτρέπει στον οδηγό να συγκεντρώνεται στο έργο του μέσα από ένα ευρύχωρο και άνετο περιβάλλον.

\"\"

 

Η Honda δεν σταματά ποτέ την εξέλιξη των σπορ μοντέλων που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της και τη δημιουργία συναρπαστικών και απολαυστικών μέσων μετακίνησης.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ EV-STER

Μήκος οχήματος 3.570mm

Πλάτος οχήματος 1.500mm

Ύψος οχήματος 1.100mm

Μεταξόνιο 2.325mm

Τελική ταχύτητα 160km/h

Επιτάχυνση (0-60km/h) 5,0 sec

Μέγιστη αυτονομία Περίπου 160km (JC08 mode)

Μέγιστη ισχύς μπαταρίας 58kW

Χρόνος φόρτισης 200V: κάτω από 3 ώρες

100V: κάτω από 6 ώρες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook