Γιάννης Μπέζος-Πέτρος Φιλιππίδης. Οι δύο μεγαλύτεροι κωμικοί ηθοποιοί της γενιάς τους λίγο πριν από την πρεμιέρα της μουσικής κωμωδίας «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» στην οποία ενώνουν τις δυνάμεις τους μιλούν στο περιοδικό HELLO! για την τηλεόρασης, τις αμοιβές, την κριτική, τους συναδέλφους τους αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Γιάννης Μπέζος: «Δέχτηκα πρόταση, στις καλές εποχές, από μεγάλο κανάλι, για να κάνω ένα σόου και μου είπαν στο συμβόλαιο να βάλω το ποσό. Προσωπικά αδυνατούσα να το κάνω. (…) Σας βεβαιώνω ότι εάν προσωπικά το ήθελα, θα έβγαζα πολλαπλάσια χρήματα. Εδώ έβγαλαν χρήματα «τενεκέδες ξεγάνωτοι», δεν θα βγάλουμε εμείς;»

\"\"

Πέτρος Φιλιππίδη: «Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτό το μέσο που πληρώνονται δεκαπλάσια από εμάς και είναι ανεπάγγελτοι. Εμείς άλλωστε είμαστε επαγγελματίες ηθοποιοί. (…) Έχουμε παραδείγματα ανθρώπων που δουλεύουν στην τηλεόραση και ο κόσμος αν λένε αλήθεια για τα χρήματα που παίρνουν. Αν θέλετε μία ειλικρινή κουβέντα, ναι, παίρναμε λίγα συγκριτικά με τα διαφημιστικά έσοδα».

\"\"

Γιάννης Μπέζος: «Χωρίς να έχω διάθεση να τη διαφημίσω, η κόρη μου είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους με τους οποίος μπορώ να επικοινωνώ. Είναι ένας άνθρωπος ώριμος, με μία σύνθετη σκέψη, με γνώση και ανησυχία»

Πέτρος Φιλιππίδης: Μπορώ να πω ότι εγώ συμβουλεύομαι περισσότερο το γιο μου, από ό,τι εκείνος εμένα. Δεν είμαστε φίλοι. Είμαι ο πατέρας του και είναι ο γιος μου».

real.gr

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook