Δέκα μέρες μετά την ανακοίνωση του Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας Γεράσιμου Βουδούρη σύμφωνα με την οποία οι δύο γιατροί του ΙΚΑ οι οποίοι συμμετείχαν στην περιβόητη υπόθεση με τις αναρρωτικές άδειες απαλλάσσονταν απο τα καθήκοντα τους ένα έγγραφο που έχει στη διάθεση του το flashnews αποδεικνύει πως ο ένας τουλάχιστον εξ αυτών εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, υπογράφοντας Παραπεμπτικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία και το σχετικό έγγραφο του ΙΚΑ γίνεται σαφές πως οι αποφάσεις Βουδούρη που είχαν ανακοινωθεί μέσα απο επίσημο Δελτίο Τύπου του οργανισμού δεν τηρήθηκαν, ενώ εκείνο που δεν διευκρινίζεται είναι εαν για όλα αυτά είναι ενήμερος ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ ή απλά παρακάμφθηκαν οι σχετικές αποφάσεις. Όπως και να έχουν τα πράγματα η υπόθεση αυτή αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το καθεστώς ατιμωρησίας που επικρατεί στη χώρα, αφού σε μια υπόθεση που απασχόλησε ολόκληρο το πανελλήνιο οι αρμόδιοι δεν κατόρθωσαν να εφαρμόσουν τις αποφάσεις που οι ίδιοι έλαβαν.

Μάλιστα στην σκληρή τοποθέτηση Βουδούρη στις 12 Μαρτίου ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ έλεγε :\’\’ το πάρτι τελείωσε, οι υπαίτιοι θα παραπεμφθούν στο εισαγγελέα\’\’, ωστόσο όπως φαίνεται εκείνοι συνεχίζουν το έργο τους.

Η παραμονή του συγκεκριμένου γιατρού στον ΕΟΠΥΥ, προκαλεί τους πολίτες, αφού τα ονόματα των δύο εμπλεκόμενων γιατρών στο σκάνδαλο είναι γνωστά στην τοπική κοινωνία. Να θυμίσουμε οτι στους λογαριασμούς τους εντοπίστηκαν απο το ΣΔΟΕ κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, ένα χρόνο πριν έρθει η υπόθεση στο προσκήνιο.

Το σχετικό έγγραφο που αποδεικνύει οτι ο ένας -τουλάχιστον- γιατρός συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του στον ΕΟΠΥΥ είναι στην διάθεση των αρμόδιων φορέων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook