Ακροάσεις μπάτλερ ετοιμάζει η Ελισάβετ που αναζητεί εκαπιδευόμενους προκειμένου να της φέρνουν τον δίσκο με το τσάι της… Φαίνεται πως οι επαγγελματίες του κλάδου είναι είδος υπό εξαφάνιση και γι\’ αυτό σύμφωνα με την αγγελία, αναζητείται ένας εκπαιδευόμενος μπάτλερ, διακριτικός, φιλικός που να μπορεί να μεταφέρει δίσκους στη βασιλική οικογένεια.

Όπως αναφέρεται στο website της βασίλισσας, οι εργαζόμενοι ενθαρρύνονται να επαιδευτούν και να πάρουν δίπλωμα μπάτλερ από βρετανικό κολέγιο, καθώς η Ελισάβετ θέλει να διατηρεί τα βικτωριανά στάνταρ της. Οι εκπαιδευόμενοι μπάτλερ είναι οι πιο νεαροί εργαζόμενοι για τη βασίλισσα και απασχολούνται σε γενικά καθήκοντα. Οι μισθοί τους είναι ιδιαίτερα χαμηλοί, μόλις 18.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά τους παρέχεται φαγητό, στέγη και πολλά επιδόματα, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν τη δουλειά μόνο για να εργαστούν στο Παλάτι.

Πρώην βασιλικοί… μπάτλερ με τη σωστή εκπαίδευση και τη μακρόχρονη θητεία μπορούν να διεκδικήσουν έως και 130.000 ευρώ ετησίως στον λοιπό ιδιωτικό τομέα. Το Παλάτι θέλει να προσφέρει ίσες ευκαιρίες στους νέους γι\’ αυτό αποδέχεται αιτήσεις και από Ευρωπαίους πολίτες, αρκεί να ομιλούν απταίστως την αγγλική γλώσσα.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook