«Η συνεχής επιβολή νέων φόρων, εισφορών, τεκμηρίων, «χαρατσιών», επιθεωρήσεων και πιστοποιητικών, έχει ξεπεράσει κάθε όριο, και κάθε πραγματική δυνατότητα και αντοχή των ιδιοκτητών να ανταποκριθούν στις απίστευτες επιβαρύνσεις που συνεχώς μεθοδεύονται σε βάρος τους, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με την επικείμενη αύξηση των «αντικειμενικών αξιών», αντί για τη σημαντική μείωσή τους», αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Πανελλήνιος Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ).

«Η απαξίωση της ακίνητης ιδιοκτησίας έχει άμεσο και καταστροφικό αντίκτυπο σε όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την οικοδομή, την ανακαίνιση υπαρχόντων κτιριακών όγκων, την κτηματαγορά, το εμπόριο και γενικά όλη την οικονομία της χώρας μας», επισημαινεται στην ανακοίνωση

Στο πλαίσιο αυτό η Ομοσπονδία και οι Πρόεδροι των Συλλόγων των Δικηγόρων κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, των Συμβολαιογράφων κ. Κώστας Βλαχάκης, των Εμπόρων κ. Βασίλης Κορκίδης, των Κατασκευαστών κ. Δημήτρης Καψιμάλης, των Κτηματομεσιτών κ. Γιάννης Ρεβύθης, και άλλων σχετικών φορέων, θα παρουσιάσουν την ερχόμενη Τρίτη στοιχεία για την κατάσταση στην κτηματαγορά και την οικοδομή, και προτάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν προς μια τροχιά ελπίδας και ανάπτυξης της χώρας μας.

(zougla.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook