Το δρόμο που χάραξε ο νεαρός μαθητής από την Λάρισα, ο οποίος κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου «φασκέλωσε» την εξέδρα των επισήμων, προκαλώντας πανελλήνιο σάλο, φαίνεται ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν και άλλοι μαθητές στη σημερινή Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στα Χανιά - όπου λόγω των αστυνομικών μέτρων η παρέλαση έγινε μόνο μπροστά απο την εξέδρα των επισήμων και απουσία πολιτών - ένας μαθητής απο το αναπηρικό του καροτσάκι, είχε το σθένος να σηκώσει το χέρι και να τους "τιμήσει" καταλλήλως, διαμαρτυρόμενος - προφανώς - για τα μέτρα και τις περικοπές που έχουν γίνει ακόμη και στα άτομα με αναπηρίες.

Επίσης και στην Πάτρα μαθητές που συμμετείχαν στη  παρέλαση, απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό να στρέφουν την ανοιχτή παλάμη τους στην εξέδρα των επισήμων, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό τα αισθήματα αγανάκτησης που έχουν κυριεύσει σχεδόν όλους τους νέους.

Οι νέες φωτογραφίες κάνουν ξανά το γύρο των μέσων ενημέρωσης και μπορεί από τους σχολιαστές να δέχονται αρνητική κριτική, αποθεώνονται ωστόσο στο διαδίκτυο.