Είναι όμορφες, πλούσιες, διάσημες και…απατημένες! Όλες έχουν κι από μια δακρύβρεχτη ιστορία να πουν! Πολλές από τις διάσημες κυρίες του Hollywood προχώρησαν στη ζωή τους αλλά το πλήγμα που υπέστησαν…πέρασε στην ιστορία και στα αρχεία του lifestyle!

H Demi Moore είναι το πιο πρόσφατο…θύμα! Tην απάτησε ο Ashton κι εκείνη διαλύθηκε..Τα χάπια την οδήγησαν στο νοσοκομείο, από εκεί μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης και τώρα κάνει μαθήματα…αυτοβοήθειας! Πάντως η Demi δεν μπορεί να τον ξεπεράσει! Η απιστία της κόστισε πολύ…

Την απιστία βίωσε και η Sandra Bullock! Δεν πρόλαβε να χαρεί το Oscar που κέρδισε το 2010 και λίγες μέρες μετά έβγαλε ανακοίνωση διαζυγίου. Ο σύζυγός της μουσικός Jesse James της ζήτησε συγνώμη δημοσίως αλλά η Sandra αποδείχτηκε σκληρό καρύδι!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την απιστία του Ethan Hawke; Πέρασε στη σφαίρα της…ιστορίας! Η Uma Thurman, φυσικά,  του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

\"\"

Και η Sienna απατημένη! Ο γοητευτικός ηθοποιός Jude Law ήταν λίγο ζωρούλης…Για γύρισμα πήγε με την…νταντά των παιδιών του βρέθηκε! Τα έμαθε η Sienna, μίλησε κι η νταντά και ο Jude βρέθηκε εκτός παιχνιδιού!

\"\"

Η Victoria Beckham είναι ή δεν είναι απατημένη; Για την περίπτωσή της έχουν χυθεί τόνοι μελανιού…Το 2004 είδαν το φως τα πρώτα δημοσιεύματα για τις απιστίες του συζύγου της David. Δεν υπάρχουν όμως εξελίξεις…Άλλωστε η εμμονή με την εικόνα της τέλειας οικογένειας, δεν θα της επιτρέψει, ακόμα και να υπάρχει κάτι να το παραδεχθεί! Σιγά μην αφήσει τον David!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook