Ο σκόρερ του Εργοτέλη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα Λευτέρης Γιαλούσης μίλησε στο επίσημο σαϊτ της κρητικής ομάδας για την ισοπαλία με την ομάδα της Ηπείρου όσο και για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του για την παραμονή της στην κατηγορία στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λ. Γιαλούση :

Για την εικόνα της ομάδας στα Γιάννινα, ο οπισθοφύλακας του Εργοτέλη ανέφερε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Υπήρχε πολύ άγχος, καθώς ήταν πολύ σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είχαμε καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο το κυριότερο ήταν ότι δείξαμε ψυχή, καρδιά και πάθος σε ένα σημείο, όπου αγωνιζόμασταν με 9 ποδοσφαιριστές. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε και στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, που θα ήταν ένα επικό αποτέλεσμα. Με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στην διάρκεια του αγώνα είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε και πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας. Με τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα και παίζοντας με εννέα παίκτες, μας δίνει ψυχολογία και δύναμη για τη συνέχεια».

Ο Εργοτέλης στους δύο τελευταίους «τελικούς παραμονής» που έχει δώσει, έχει καταφέρει να μείνει αήττητος αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες που έχει για τη σωτηρία, όμως η συνέχεια παραμένει δύσκολη, κάτι το οποίο βρίσκει σύμφωνο τον Λευτέρη Γιαλούση:

«Σίγουρα η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι δύσκολη. Απομένουν τέσσερις τελικοί για εμάς. Τέσσερα παιχνίδια, τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτή η ομάδα είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους και για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Ο Εργοτέλης με την παρουσία του τιμάει το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι μας, αλλά και ολόκληρου του νησιού θα πρέπει να είναι περήφανοι για αυτή την ομάδα».

Η δύσκολη αυτή συνέχεια έχει για τον Εργοτέλη την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για την οποία όπως λέει ο Γιαλούσης η νίκη είναι απαραίτητη, όπως και η βοήθεια του κόσμου:

«Πλέον το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Η νίκη είναι απαραίτητη και χρειάζεται τεράστια προσπάθεια από όλους για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος και η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς.
Θέλουμε την βοήθεια των φιλάθλων, να έρθουν στο Παγκρήτιο Στάδιο και να μας στηρίξουν για να πάρουμε τη νίκη. Πλέον, βλέπουμε όλοι ότι παίζουμε κόντρα σε όλους και σε όλα και η παραμονή της ομάδας μας είναι υπόθεση όλης της Κρήτης. Ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα και τίποτα».

Η αποστολή του Εργοτέλη επέστρεψε τη Δευτέρα (26/3) το πρωί από τη Θεσσαλονίκη όπου διανυκτέρευσε, παρά όμως την ταλαιπωρία του ταξιδιού και μετά από ένα μικρό χαλάρωμα, οι παίκτες βρέθηκαν στο βοηθητικό του Παγκρητίου, όπου και οι βασικοί των Ιωαννίνων έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Καραγεωργίου την Τρίτη (27/3) έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το πρωί στις 11, οπότε και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook