Οι νέες τάσεις της μόδας σας ωθούν να ανακαλύψετε τα νέα φωτεινά χρώματα για τα μάτια, τα ζουμερά χρώματα για τα χείλη και γενικά σας προκαλούν να μεταμορφωθείτε στην πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σας.

Το βρετανικό τεύχος του Vogue σας δείχνει ποιες θα είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ την Άνοιξη.

Το μέικ-απ της Άνοιξης: Είναι το σημείο-κλειδί του μακιγιάζ σας. Το μέικ-απ σας είναι όσο πιο «κοντά» γίνεται στη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας αφού και τη νέα σεζόν το natural look σας βάζει στο θρόνο της ανοιξιάτικης ομορφιάς. Δεν έχετε λοιπόν παρά να επενδύσετε σε ένα μέικ-απ που ταιριάζει απόλυτα στην φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας για αψεγάδιαστο δέρμα που ακτινοβολεί.

Φυσικά χείλη: Δεν έχετε παρά να τονίσετε τη φυσική τους απόχρωση με λίγο γκλος για λάμψη χωρίς χρώμα ή με ένα ματ κραγιόν μέχρι ένα τόνο πιο σκούρο από το φυσικό σας τόνο. Στα μάτια δεν έχετε παρά να απλώσετε μια σκιά σε φωτεινή μπεζ απόχρωση που θα δείξει το βλέμμα σας πιο ξεκούραστο και είναι ιδανική για το μακιγιάζ σας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Φωτεινά χρώματα στα μάτια: Θέλετε όλη την προσοχή στα μάτια σας; Τότε οι σκιές της σεζόν είναι άπειρες : πορτοκαλί, μοβ, πράσινες,κίτρινες, μοβ λιλά μπελ, ροζ και μπορούν να μεταμορφώσουν το βλέμμα σας! Ιριδίζουσες ή ματ οι σκιές σε αυτά τα χρώματα μεταμορφώνουν το βλέμμα σας και αλλάζουν όλο σας το λουκ με βασική προϋπόθεση η επιδερμίδα να είναι αψεγάδιαστη!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook