Την κατανόηση των πολιτών ζητά η Δημοτική Αρχή του Ηρακλείου καθώς δεν είναι λίγοι οι δρόμοι της πόλης και άλλων περιοχών του Δήμου που έχουν μετατραπεί σε εργοτάξια.

Εκτελούνται χωματουργικές εργασίες στο πλαίσιο των διανοίξεων στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στον παιδικό σταθμό «Μητέρα» καθώς και στην οδό Νάθενα.

Εργασίες επίσης εκτελούνται για την διαμόρφωση χώρου με υλικό 3Α πέριξ του Ειδικού σχολείου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Χωστού. Επίσης με ιδία μέσα γίνονται εργασίες τσιμεντοστρώσεων αγροτικών δρόμων στην περιοχή του Καρτερού.

Με τα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου γίνεται συντήρηση επισκευής (λακκούβες) και κατασκευή οδοστρωμάτων στην οδό Καζαντζίδη της Δημοτικής Ενότητα Νέας Αλικαρνασσού, στην οδό Γερωνυμάκη, στην οδό Κομνηνών καθώς και στην Λ. Δημοκρατίας.

Επίσης στα πλαίσια των εργολαβιών του Τμήματος Οδοποιίας εκτελούνται οικοδομικές εργασίες κατασκευής τοιχίων και κατασκευής σκάλας, στην οδό Διονύσου και Διον. Κασίου καθώς και στην οδό Παυλάκη στο 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα, στο πλαίσιο των διανοίξεων για την εφαρμογή του σχεδίου πόλης, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών του Δήμου Ηρακλείου.

Σε πάροδο της οδού Ανδρ. Κάλβου στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα εκτελούνται οικοδομικές εργασίες για την αντιστήριξη του δρόμου.

Επίσης στην οδό Ιδέας κατασκευάζεται τοιχίο αντιστήριξης του δρόμου στα πλαίσια της εφαρμογής του σχεδίου πόλεως καθώς και εργασίες αποκατάστασης με νέο ασφαλτικό τάπητα σε παρόδους της οδού Ερμή στο 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα.

Στην οδό Σεφέρη που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Ν. Αλικαρνασσού εκτελούνται εργασίες κατασκευής σκάλας στο πλαίσιο εφαρμογής του σχεδίου πόλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook