Συγκινητικές στιγμές έζησαν χθες βράδυ εθελοντές, φίλοι, συνεργάτες, γονείς, μέλη και προσωπικό του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της πόλης μας στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, με την εθελοντική συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να τιμηθούν οι εθελοντές του προγράμματος οι οποίοι προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες, τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στο πρόγραμμα, με απώτερο στόχο την προώθηση του  μηνύματος κατά των εξαρτήσεων σε ολόκληρο το νησί μας.

Ταυτόχρονα θέλαμε να τιμήσουμε και να ενισχύσουμε τον «εθελοντισμό» ως στάση ζωής για την κοινωνία μας σ’αυτή τη δύσκολη συγκυρία όπου η οικονομική κρίση θέτει στο περιθώριο τους πιο αδύναμους και απειλεί την κοινωνική συνοχή.

Το χαιρετισμό του απέστειλε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος κ.Ειρηναίος ως εθελοντής και συμπαραστάτης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενώ το παρόν, μεταξύ άλλων έδωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας, Καινοτομιών & Εθελοντισμού κ.Γιαλιτάκης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Ποιότητας Υπηρεσιών & Επιμόρφωσης Προσωπικού, κ.Αεράκης.

Ευχαριστούμε το Μουσικό Σχολείο για την υποδειγματική, ξεχωριστή και ποιοτική παρουσία του στην εκδήλωση μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook