Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου ορίστηκαν τα μέλη της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΔΑΕΑΝ) κα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΑΝ).

Τα μέλη και οι αντίστοιχες αρμοδιότητες ορίστηκαν ως εξής:

– Το Δ.Σ. της ΔΑΕΑΝ: Πρόεδρος Κωστής Κουνενάκης. Μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Κων. Χριστουλάκης, Στάθης Βιδάλης (α\’ αντιπρόεδρος) και Ιωάν. Κοκκίνης (β\’ αντιπρόεδρος). Επίσης ως μέλη του Δ.Σ. ορίστηκαν οι Γιώργος Βάρδας (πρώην πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ), Γιάννης Μελισσουργάκης (Ελούντα), Ιωάννης Γεροντής (Καλό Χωριό), Σόφη Γιαννικάκη (πρώην πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ), Μαρία Σκυβάλου και Αντώνης Ταμιωλάκης.

– Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑΝ: Πρόεδρος Νίκος Πάγκαλος. Μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Μαρής, Μανόλης Λεμπίδης και Ιωάννης Δατσέρης, οι δημότες Μαρία Κουτουλάκη, Νίκη Ατσαλάκη και Γεώργιος Πεδιαδίτης, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Λασιθίου και των εργαζομένων της επιχείρησης οι οποίοι θα οριστούν με αποφάσεις των αντίστοιχων φορέων.

Ξεκινά η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία

Από σήμερα Τρίτη  θα ξεκινήσει η λειτουργία της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΔΑΕΑΝ) υπό νέα διοίκηση και διευρυμένο αντικείμενο, αφού θα συμπεριλάβει πλέον τις δύο πρώην κοινοτικές επιχειρήσεις Ελούντας και Καλού Χωριού – Πρίνας.

Το Σάββατο το νέο διοικητικό συμβούλιου της εταιρείας συνεδρίασε με σκοπό να γίνει η γνωριμία μεταξύ των μελών του καθώς και για να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για τον τρόπο δράσης και προετοιμασίας του Αγ. Νικολάου, ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις  ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook