Με κεκτημένη ταχύτητα από την α' φάση, η εφηβική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα συμμετάσχει αυτό το σαββατοκύριακο (31/3 & 1/4) στους αγώνες της β' φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος διεκδικώντας και πάλι την πρόκριση, αυτή τη φορά για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Αντίπαλοι της ομάδας του Γιάννη Ζαγουράκη που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Πέμπτη (29/3), είναι ο Ν.Ο. Ρεθύμνου, ο Παναθηναϊκός, ο Νηρέας Λαμίας και η Γλυφάδα, από τους οποίους θα διεκδικήσει τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις του "Α' Ομίλου Αττικής".

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο.Χ.: "Στόχος είναι να καταλάβουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις που θα μας δώσουν την πρόκριση. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε παρόλο που δεν έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, διότι η α' φάση από τη β', έχουν απόσταση μόλις δύο εβδομάδων. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Το κάθε παιχνίδι θα το αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά και είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Σε ερώτηση για το πού μπορεί να φτάσει η εφηβική ομάδα πόλο, η οποία διακρίνεται για το μεγάλο της ταλέντο, ο Γιάννης Ζαγουράκης τονίζει ότι μπορεί να πάει πολύ ψηλά, αρκεί να προετοιμαστεί ανάλογα... "Είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την τελική φάση. Σίγουρα, τα παιδιά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια παρόλα τα προβλήματα με την πισίνα. Γεγονός είναι βέβαια ότι η 50άρα θα ανοίξει την περίοδο του Πάσχα για τους αγώνες των Βενιζελείων κι έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε καλύτερα για την τελική φάση που είναι προγραμματισμένη τον Ιούλιο. Πιστεύω πως αν κάνουμε μία καλή προετοιμασία μπορούμε να φτάσουμε ψηλά, να είμαστε στην 4άδα και γιατί όχι και πρωταθλητές!", δηλώνει ο Γ. Ζαγουράκης.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ν.Ο.Χ. που αναχωρεί την Παρασκευή (30/3) το βράδυ με την ΑΝΕΚ LINESείναι η εξής: Μαρνελάκης, Χατζηιωάννου, Μαζοκοπάκης, Σαρτζετάκης, Ηλιάκης, Βίσμπας, Σολογάνης, Παπασηφάκης, Σκουμπάκης, Μπιτσάκης, Σηφοστρατουδάκης, Μυγιάκης, Δασκαλάκης, Χατζηδάκης και Κοκονάς.

Συνοδοί της αποστολής είναι η έφορος υδατοσφαίρισης υποδομών, Μαρία Φραγκονικολάκη και ο προπονητής του Ν.Ο.Χ. Γιάννης Ζαγουράκης.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

1η αγωνιστική: Ρεπό

2η αγωνιστική - Σάββατο 31/3, 14.30: Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου

3η αγωνιστική - Σάββατο 31/3, 20.30: Παναθηναϊκός-Ν.Ο. Χανίων

4η αγωνιστική - Κυριακή 1/4, 11.00: Ν.Ο. Χανίων-Νηρέας Λαμίας

5η αγωνιστική - Κυριακή 1/4, 17.00: Γλυφάδα-Ν.Ο. Χανίων

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Εξαίρεση αποτελεί το ματς με τη Γλυφάδα που θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.
nox.gr