Αντί να βλέπει τα προβλήματα του να μειώνονται ο Νίκος Καραγεωργίου τα είδε να αυξάνονται και μάλιστα κατακόρυφα στην προπόνηση της Πέμπτης με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Την κρητική ομάδα χτύπησε ίωση λίγα 24ωρα πριν το καθοριστικό ματς με την ομάδα του Περιστερίου καθώς στη σημερινή προπόνηση δεν έδωσαν καθόλου το παρόν οι Πίρσον, Λεάλ, Μπούντιμιρ και Σασιασβίλι που παρέμειναν κλινήρεις στο ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα καθώς έχουν προσβληθεί από ίωση και είχαν πυρετό κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Και οι τέσσερις ακολουθούν θεραπευτική αγωγή και υπάρχει ελπίδα πως θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την ίωση και να είναι στη διάθεση του προπονητή τους, ίσως και στην καθοριστική προπόνηση της Παρασκευής.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν για τον Νίκο Καραγεωργίου στους παίκτες που έχουν ίωση καθώς στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε μόνο το πρώτο μέρος του προγράμματος ο Δάρλας που έκανε θεραπεία ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μπρούνο που έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Απών ήταν και ο στρατευμένος Αθανασίου, ενώ ο Ντιέγκο Ρομάνο συνεχίζει το τελικό πρόγραμμα της αποθεραπείας του και μάλιστα με ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς.

Για μια ακόμα ημέρα στην προπόνηση η οποία έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου παρόντες ήταν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, προεξέχοντος του Απόστολου Παπουτσάκη. Ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη δεν μίλησε τους παίκτες, κάτι το οποίο θα κάνει (όπως κάνει καθημερινά) στο ξενοδοχείο όπου από την Τετάρτη έχει καταλύσει η ομάδα. Πέραν των διοικούντων στην προπόνηση ήταν και αρκετοί φίλαθλοι του Εργοτέλη οι οποίοι από την πλευρά τους εμψύχωναν τους παίκτες της ομάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook