Ο Αργύρης Αγγέλου τον φετινό χειμώνα δεν κάθισε στιγμή. Οι πολλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του άφηναν χρόνο ούτε για να προσέξει τον εαυτό του. Έτσι, τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να μην αισθάνεται πολύ καλά.

Ο γνωστός ηθοποιός ένιωθε ατονία, κούραση και αδυναμία και πολλές φορές αισθανόταν ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Κατέληξε λοιπόν στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να λένε ότι έπαθε υπερκόπωση.

Του συνέστησαν μάλιστα να επιστρέψει στο σπίτι του, να ξεκουραστεί, να περιποιηθεί τον εαυτό του και σιγά σιγά να αρχίσει να επιστρέφει στους κανονικούς του ρυθμούς.

Έτσι λοιπόν και ο Αργύρης είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης και το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Χθες μάλιστα στο Twitter του έγραψε ένα μήνυμα σε όλους εκείνους που ενδιαφέρθηκαν να δουν πώς πάει και να του στείλουν τα περαστικά τους.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας και το ενδιαφέρον σας. Μια υπερκόπωση ήταν. Θα κάνω ένα service και επιστρέφω!» έγραψε, ενημερώνοντας έτσι όλους για την περιπέτεια της υγείας του.

Star

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook