Η Τουρκία για μια ακόμα φορά επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη για να κλιμακώσει την ήδη προκλητική στάση της απέναντι στην Ελλάδα. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το newsbomb.gr, οι «γείτονες», αυτή τη φορά προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, υποδεικνύοντας ακόμα και το τι θα πρέπει να ψηφίσουν οι Έλληνες στις επερχόμενες εκλογές.

Με άρθρο του στη Μιλλέτ της Θράκης ο Τζενγκίζ Ομέρ, προσπαθεί να καταδείξει πόσο άσχημα περνούν οι Μουσουλμάνοι της Θράκης από την καταπίεση των Ελλήνων.

Ο Τούρκος αρθρογράφος μάλιστα χαρακτηρίζει τους Έλληνες πολιτικούς βρωμιάρηδες, χωρίς καμία διάκριση. Ο λόγος, επειδή οι Έλληνες δεν λαμβάνουν καμία μέριμνα για τους Μουσουλμάνους της Θράκης, ενώ αντίθετα «οι Τούρκοι προσφέρουν πολλές χαρές και φέρονται άψογα στη μειονότητα των Ρωμιών στην Κωνσταντινούπολη».

Από το κείμενο του κ. Ομέρ προκύπτει ότι οι “σκληροί κύκλοι” της μειονότητας εκτελούν επιχειρήσεις… καθοδήγησης ψηφοφόρων στη Θράκη: όποιος “χαϊδεύει” τ΄ αυτιά των «Τούρκων», παίρνει ψήφους. Όποιος δεν συμμορφώνεται «μαυρίζετε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook