Τρεις επιστροφές και δύο απουσίες περιλάμβανε το μενού της προπόνησης της Παρασκευής για τον Εργοτέλη που αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα λίγες ώρες πριν το καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Στο μέτωπο των παικτών που έχουν προσβληθεί από ίωση οι Πίρσον, Λεάλ και Σασιασβίλι κατάφεραν να επιστρέψουν σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα και έλαβαν μάλιστα μέρος στο δίτερμα που έγινε. Στον αντίποδα ο Μάριο Μπούντιμιρ παρέμεινε και την Παρασκευή στο ξενοδοχείο αφού δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και όλα δείχνουν ότι θα τεθεί εκτός μάχης για το παιχνίδι της Κυριακής.

Παράλληλα νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο πρέπει να θεωρείται και ο Φίλλιπος Δάρλας που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στη γάμπα , όσο και ο Μπρούνο που και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον αστράγαλο.

Αν στους Δάρλα, Μπούντιμιρ και Μπρούνο προσθέσει κανείς και τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Ολίσε, Τζούνιορ και Σαρρή τότε καταλαβαίνει κανείς ότι οι λύσεις για τον Νίκο Καραγεωργίου για τον τελικό με τον Ατρόμητο είναι περιορισμένες.

Τα οριστικά πλάνα για το ματς θα βγουν το Σάββατο το πρωί στις 11 οπότε και θα ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή. Όπως στις προηγούμενες προπονήσεις, έτσι και σε αυτή της Παρασκευής αρκετοί φίλοι του Εργοτέλη έδωσαν το παρών, όπως και τα μέλη του συμβουλίου της ομάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook