Η Sarah Jones είναι η πιο γνωστή μαζορέτα στις ΗΠΑ, αρχηγός των  Cincinnati Bengals. Κάθε φορά που βγαίνει στους αθλητικούς χώρους προκαλεί ντελίριο με τις καμπύλες και τις σέξι κινήσεις της.

Η 26χρονή πρώην δασκάλα κατηγορείται για σεξουαλική επαφή με ένας 16χρονό μαθητή της, όταν ακόμα εργαζόταν ως δασκάλα σε γυμνάσιο του Kentucky.

Σύμφωνα με το news247.gr,  η νεαρή μαζορέτα αφού αποπλάνησε το νεαρό με μηνύματα μέσω του κινητού της είχε κάνει σεξ μαζί του τουλάχιστον πέντε φορές.

Εκτός της νεαρής κατηγορούμενη είναι και η μητέρα της Cheryl Jones, για αλλοίωση των αποδεικτικών στοιχείων.

\”Η Sarah είναι αθώα. Το κατηγορητήριο για τη μητέρα της είναι εντελώς αβάσιμα \” ανέφερε ο  δικηγόρος της, Charles T. Lester Jr, σε δήλωσή του στην εφημερίδα.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή  παραιτήθηκε από τη δουλειά της στο  Dixie Heights High όπου δίδασκε αγγλικά στα τέλη  περασμένου έτους, επικαλούμενη \”προσωπικούς λόγους\”, αλλά παρέμεινε αρχηγός της  ομάδας  μαζορέτων.

Η 26χρονή  είχε γίνει πρώτη είδηση το 2009, όταν μήνυσε τον ιδρυτή του TheDirty.com, Nik Richie για μια φωτογραφία που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα  υποστηρίζοντας ότι είχε κάνει σεξ με παίχτες των Bengals. Μάλιστα είχε επικαλεστεί ότι είχε μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook