Είναι από τις πιο γνωστές ποπ τραγουδίστριες του κόσμου. Πήρε από τον Καντάφι ένα εκατομμύριο δολάρια όμως τώρα θα τα δωρίσει...

Το είδωλο της ποπ μουσικής Νέλι Φουρτάντο είπε χθες βράδυ ότι θα δωρίσει περίπου 1.000.000 δολάρια, που έλαβε για να εμφανιστεί σε παράσταση για την οικογένεια του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, στον χώρο ξενοδοχείου στην Ιταλία.
 
Η Καναδέζα τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω Τουίτερ, την απόφασή να διαθέσει την αμοιβή, που έλαβε προκαταβολικά για την εμφάνισή της ενώπιον του ηγέτη της Λιβύης και καλεσμένων του. Ο Καντάφι, κατηγορείται για το αιματοκύλισμα της χώρας του, με τον αριθμό των νεκρών μέχρι τώρα να αγγίζει τους 2.000, σύμφωνα με ξένους διπλωμάτες.
 
" Το 2007 έλαβα το ποσό του 1.000.000 δολαρίων από το καθεστώς του Καντάφι για μια 45λεπτη εμφάνιση. Η παράσταση θα δινόταν για καλεσμένους του Λίβυου ηγέτη σε ξενοδοχείο της Ιταλίας." έγραψε η Φουρτάδο στο Τουίτερ.

"Πρόκειται να δωρίσω την αμοιβή ", ενημέρωσε τους θαυμαστές της το είδωλο της ποπ μουσικής, χωρίς μέχρι στιγμής είτε αυτή, είτε ο εκπρόσωπός της να αποκαλύψει τον προορισμό της δωρεάς.