Θερμά συγχαρητήρια στους κρητικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας για τους οποίους τόνισε ότι σπρώχνουν την ομάδα στην παραμονή, έδωσε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

«Οφείλω να πω ότι τα κρητικά παιδιά του Εργοτέλη έχουν σηκώσει την ομάδα στις πλάτες τους στις δύσκολες στιγμές» επεσήμανε αρχικά ο τεχνικός της κρητικής ομάδας που έδωσε τα εύσημα του και στην παρουσία του κόσμου λέγοντας : ««έσπρωξε την ομάδα στα κρίσιμα. Οταν ο Λεάλ άρχισε να κουτσαίνει, ο κόσμος ήταν αυτός που με την παρότρυνσή του, τού έδωσε τη δύναμη να βγάλει τη σέντρα για το 2-2.
Αναφορικά με τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του ο Ν. Καραγεωργίου υπογράμμισε : «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πήραμε έναν βαθμό σε ματς που έμοιαζε χαμένο. Περάσαμε πολύ δύσκολη και κακή εβδομάδα. Πρώτη φορά αγωνιζόμαστε με τη σημερινή ενδεκάδα, παρόλα αυτά, πήραμε το αποτέλεσμα.
Δεν ολοκληρώσαμε την παραμονή μας σήμερα, πιστεύω ότι θα την ολοκληρώσουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη στο ματς με τη Δόξα, όπου ελπίζω να έχουμε τους παίκτες μας ετοιμοπόλεμους»

Ερωτηθείς γιατί ο Εργοτέλης έβγαλε ψυχή και πάθος αφού το σκορ πήγε στο 0-2, ο Καβαλιώτης τεχνικός ισχυρίστηκε ότι «καμιά φορά, όταν μένεις με παίκτη λιγότερο, σου βγαίνει το πάθος και η ψυχή. Αλλες φορές με ευτυχή κατάληξη, άλλες χωρίς. Το σημαντικό είναι ότι αντιδρούμε για δεύτερη φορά έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα».

Ο Καβαλιώτης προπονητής αναφέρθηκε ακόμα στον τραυματισμό του Γιαλούση αλλά και στην διαιτησία : «ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Δεν κινδυνεύει η ζωή του, αλλά έκανε πάρα πολλά ράμματα». Οσο για τον Κομίνη και τις αποφάσεις του, ισχυρίστηκε πως «εμείς ποτέ δεν είχαμε τέτοια διαιτησία σε εκτός έδρας παιχνίδι. Πριν την έναρξη του προηγούμενου ματς στα Γιάννινα, ο διαιτητής είχε φωνάξει τους δύο προπονητές και μας είχε πει ότι ήταν τόσο σημαντικός ο αγώνας, που ένιωθε ότι διαιτήτευε ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Το αν τελικά έπαιξε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό, ας το κρίνουν άλλοι. Πριν το σημερινό ματς, σκέφτηκα να πάω και να μιλήσω στον διαιτητή για να του εξηγήσω πόσο κρίσιμο ήταν για μας το ματς. Ευτυχώς που δεν το έκανα γιατί όπως λέμε \’στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα»

Δώνης: «Προέχει η υγεία του Γιαλούση»

Από τον τραυματισμό του Λευτέρη Γιαλούση στον οποίο ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Γιώργος Δώνης.

«Προέχει η υγεία του Γιαλούση και ελπίζω το παιδί να μην έχει κάτι το σοβαρό. Τού εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει γερός στα γήπεδα», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ατρόμητου και συνέχισε κάνοντας σύνοψη του αγώνα:

«Μέχρι το 70\’, κάναμε μία από τις καλύτερες φετινές μας εμφανίσεις σε εκτός έδρας παιχνίδι. Είχαμε σωστή ανάπτυξη και τον έλεγχο του ρυθμού. Από εκεί και έπειτα, όμως, χαλαρώσαμε και πιστέψαμε ότι το ματς ειχε τελειώσει. Και το κάναμε αυτό παρότι απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που έπαιζε την επιβίωσή της. Μπράβο στον Εργοτέλη για την εικόνα που έβγαλε στο τελευταίο εικοσάλεπτο και τις καθυστερήσεις».

Ο Δώνης μίλησε στη συνέχεια για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης και υποστήριξε ότι «είναι πολύ σημαντικός για μας αυτός ο αγώνας, αλλά οι παίκτες μου πρέπει να τον ευχαριστηθούν και όχι να τον αγχωθούν. Ο,τι και αν συμβεί, ο Ατρόμητος έχει κάνει μια πολύ αξιόλογη πορεία φέτος».

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του Κομίνη στη φάση του πρώτου πέναλτι, όταν και αποβλήθηκε ο Καβουσάκης, ο τεχνικός των Περιστεριωτών εξήγησε ότι «δεν έχω άποψη για να σας πω με σιγουριά. Από ότι μου είπαν και τα δύο πέναλτι που μας δόθηκαν ήταν σωστά, αλλά προσωπικά δεν τα έχω δει ξανά για να σας πω την άποψή μου».

Σε ερώτηση που αφορούσε σε φραστικό επεισόδιο που είχε μετά το τέλος του ματς με οπαδούς του Εργοτέλη, ο Δώνης τόνισε ότι «αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ελληνικά γήπεδα. Ακόμα και στο δικό μας στο Περιστέρι. Αυτή είναι η νοοτροπία του Ελληνα φιλάθλου. Πρέπει όμως κάποιοι που έχουν την ευθύνη της πρόληψης να τα προλαβαίνουν και όχι να τα παρακολουθούν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook