Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό, πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Ηρακλείου, η Εκδήλωση Απονομής των Πιστοποιητικών, στους επιτυχόντες του Εθελοντικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος για την Πολιτική Προστασία με τίτλο «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους ».

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με τον χαιρετισμό του Αντιδημάρχου Παιδείας & Νεολαίας κ.Νίκου Γιαλιτάκη και του Γενικού Διευθυντή του Ιδρύματος Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης, του Υπουργείου Παιδείας, κ. Παναγιώτη Μανούρη, που ήταν και ο επίσημος προσκεκλημένος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η απονομή των πιστοποιητικών στους επιτυχόντες και δόθηκαν τιμητικά διπλώματα και συμβολικά δώρα, σε όλους τους Εκπαιδευτές που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα, από οκτώ Δημόσιους Οργανισμούς.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ανακοινώθηκε η Ίδρυση του Συλλόγου των Εθελοντών στην Πολιτική Προστασία – ΠΡΟΤΕΚΤΑ, που αποτελείται από συνδημότες μας οι οποίοι παρακολούθησαν επιτυχώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

\"\"

Η βραδιά έκλεισε με μουσική και κεράσματα τα οποία είχαν προετοιμάσει οι ίδιοι οι εθελοντές, δημιουργώντας έτσι μια ζεστή και ανθρώπινη βραδιά, για όλους τους παρευρισκόμενους.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γιαλιτάκης, αφού ευχαρίστησε τους Εθελοντές για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία, αναφέρθηκε στο Ίδρυμα Νεολαίας και τον κ.Μανούρη για τη διαρκή συμπαράστασή του στις προσπάθειες του Δήμου Ηρακλείου, ο οποίος ικανοποιώντας την ήδη εκπεφρασμένη ζήτηση, προανήγγειλε την επανάληψη του Προγράμματος αυτού στο αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε και άλλοι συνδημότες μας να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πιστοποιημένες γνώσεις για ζητήματα που αφορούν στην Πολιτική Προστασία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook