έες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας το προηγούμενο διάστημα σε διοργανώσεις στις οποίες έλαβαν μέρος.


Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον ΟΑΣ:

Μετά από νικηφόρους αγώνες στα προκριματικά οι αθλήτριες του Ο.Α.Σούδας Κωσταντίνα Γκόγκου και Ελευθερία Γκόγκου, πέρασαν στο κυρίως ταμπλό του 2ου Πανελλαδικού Junior που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από 22 έως 28 Μαρτίου, όπου μαζί με τον Δημήτρη Σκαλιδάκη που αγωνίστηκε απευθείας στο κυρίως ταμπλό, εκπροσώπησαν τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σούδας.

Στους αγώνες του κυρίως ταμπλό και στην κατηγορία «Αγόρια 16» ο Δημήτρης Σκαλιδάκης πρωταγωνίστησε για μία ακόμη φορά, καταφέρνοντας να φτάσει στα ημιτελικά νικώντας κατά σειρά τους Σταματάκο Σωτήρη του Α.Ε.Κ. Τρίπολης (7/5, 6/3), Δημόπουλο Μάριο του Ο.Α.Πατρών (6/1 1/0 ret.) και Γαλεγιανό Γεώργιο του Ο.Α.Αθηνών (6/2, 7/5). Στον ημιτελικό αγωνίστηκε με τον Καϊσέρογλου Μάρκο του Ο.Α.Τούμπας από τον οποίο ηττήθηκε με 2/6, 4/6, κατακτώντας τελικά την 3η πανελλαδική θέση.

Μεγάλη επιτυχία επέτυχε και η Ελευθερία Γκόγκου στη  κατηγορία «Κορίτσια 12» φτάνοντας στη 8άδα της κατηγορίας κερδίζοντας την Καμπιώτη Αθηνά του Ζακυνθινός Ο.Α. (7/6(3), 6/3) και την Τζιαρλή Δήμητρα του Α.Ο.Α. Σταυρούπολης (5/7, 7/5, 6/1) και χάνοντας στην συνέχεια από την Μτσεντλιτζέ Ελένη του Α.Ο.Α. Σταυρούπολης (2/6,/1/6). Η Κωνσταντίνα Γκόγκου στη  κατηγορία «Κορίτσια 14» ηττήθηκε από την Κρουσταλάκη Ασπασία του Ηράκλειο Α.Ο. & Α. (7/5, 2/6, 2/6)

Πλήρως επιτυχημένη αλλά αναμενόμενη ήταν η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Ο.Α.Σούδας και στο 2ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης που διεξήχθη στο Ρέθυμνο στις 10 και 11 Μαρτίου καθώς και στις 17 και 18 Μαρτίου. Τα παιδιά του Ο.Α.Σ. κατάφεραν να έχουν παρουσία στους  5 από τους 6 τελικούς όλων των κατηγοριών  και φυσικά σε όλους τους ημιτελικούς. Η τελική αποκομιδή της εκπληκτικής παρουσίας τους στους αγώνες αυτούς ήταν  δύο 1ες, τρεις 2ες και τρεις 3ες  θέσεις!

Συγκεκριμένα: 1η θέση κατέλαβαν ο Δημήτρης Σκαλιδάκης στη κατηγορία «Αγόρια 16» και ο Λευτέρης Βουλγαράκης στη κατηγορία «Αγόρια 14». 2η θέση κατέλαβαν η Κωνσταντίνα Γκόγκου στην κατηγορία «Κορίτσια 14», η Ελευθερία Γκόγκου στην κατηγορία «Κορίτσια 12» και ο Γιώργος Βαρβεράκης στην κατηγορία «Αγόρια 12». 3η θέση κατέλαβαν ο Λευτέρης Βουλγαράκης στη κατηγορία «Αγόρια 16» καθώς και η Κωνσταντίνα Γκόγκου και η Χριστίνα Βογιατζοπούλου στην κατηγορία «Κορίτσια 16».

Επίσης στους αγώνες έλαβαν μέρος και οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες του Ο.Α.Σ.: Στην κατηγορία «Αγόρια 12» ο Νίκος Μπουρδαντώνάκης (έφτασε στους 8), στην κατηγορία «Αγόρια 14» ο Αριστείδης Λιοδάκης (έφτασε στους 16), στην κατηγορία «Αγόρια 16» ο Γιάννης Κοκκινάκης (έφτασε στους 16), στην κατηγορία «Κορίτσια 12» η Κατερίνα Ποντικάκη (έφτασε στους 16), στην κατηγορία «Κορίτσια 14» η Δέσποινα Ζουμπά (έφτασε στους 16) και στην κατηγορία «Κορίτσια 16» η Στέλλα Παγούνα (έφτασε στους 16).

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τους αθλητές και τις αθλητριες του Ο.Α.Σούδας είναι τ0 3ο πανελλαδικό πρωτάθλημα που ξεκινάει την Τρίτη του Πάσχα και φιλοξενείται στο Ηράκλειο.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook