Μία Βρετανίδα έρχεται να δώσει τη λύση σε όλους όσοι έχουν βαρεθεί το θόρυβο γύρο από τον επικείμενο βρετανικό βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και δηλώνουν αηδιασμένοι από τις βασιλικές εορτές δημιουργώντας μία βασιλική \”σακούλα εμετού\”.

Η εν λόγω σακούλα έχει σχεδιαστεί βάσει του μοντέλου που βρίσκει κανείς στα αεροπλάνα και τα πλοία και διατίθεται σε κόκκινο, όπως τα διάσημα βρετανικά γραμματοκιβώτια, και σε μπλε, το βασιλικό χρώμα.

Πάνω στη σακούλα υπάρχει η φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της μέλλουσας συζύγου του Κέιτ με την επιγραφή \”thrown up\”, ένα λογοπαίγνιο μεταξύ του \”throw up\” (κάνω εμετό) και του \”throne\” (θρόνος).

Η δημιουργός της σακούλας, η Λίντια Λέιθ, 24 ετών που ζει στο Νιούκαστλ, είχε στείλει στην αρχή μερικά κομμάτια σε κάποια περιοδικά. Όμως οι \”σακούλες εμετού\” έγιναν πολύ γρήγορα ανάρπαστες και τώρα η Λέιθ είναι αντιμέτωπη με βουνά παραγγελιών.

\”Αναγκάστηκα να ζητήσω από τους γονείς μου να με βοηθήσουν\”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι \”σακούλες εμετού\” πωλούνται στα καταστήματα προς 3,50 ευρώ η μία, ενώ η δημιουργός τους επισημαίνει ότι δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει η βασιλική οικογένεια, όμως \”εγώ αγαπώ την βασιλική οικογένεια\”.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook