Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση ότι προτίθεται να απέχει αύριο από τη διαδικασία ψήφισης της τροπολογίας που αφορά στη χρηματοδότηση των κομμάτων.

Από το περιβάλλον του Ευ. Βενιζέλου σημείωναν ότι επί ημερών του Γ. Ραγκούση, ως γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, διογκώθηκε το χρέος και τόνισαν ότι δεν μπορεί σχεδόν ένα μήνα πριν τις εκλογές να μην αντιλαμβάνονται τα στελέχη την ανάγκη που υπάρχει για χρηματοδότηση των κομμάτων ενόψει των εκλογών.

Απαντώντας τις διαρροές περί εκτροχιασμού των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ την εποχή που ήταν γραμματέας ο Γιάννης Ραγκούσης, συνεργάτες του δήλωναν ότι: «Είναι γνωστό ότι κατά την περίοδο της θητείας του Γιάννη Ραγκούση, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δεν είχε καμία απολύτως αρμοδιότητα, καμία ανάμειξη στη διαχείριση των οικονομικών του κινήματος, ούτε αν λάμβανε γνώση των εσόδων και εξόδων. Άρα η ανυπόστατη κατηγορία για εκτροχιασμό των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ τη διετία 2007-2009 δεν τον αφορά έτσι κι αλλιώς στο παραμικρό».

Αξίζει να αναφερθεί ότι για αύριο, Μ.Δευτέρα, είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας και όλα δείχνουν ότι μετά τη σημερινή εξέλιξη, το κλίμα θα είναι βαρύ.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook