Η Vodafone, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «bsafeonline», υποστηρίζει την πρωτοβουλία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την ενημέρωση των μαθητών για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω τηλεδιασκέψεων. Η πραγματοποίηση των ενημερωτικών τηλεδιασκέψεων με τα σχολεία θα γίνεται με τη χρήση της υπηρεσίας Microsoft Office 365 (cloud computing) που διαθέτει η Vodafone που εγγυάται ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και ευελιξία στην επικοινωνία.

Συνημμένη θα βρείτε την ομιλία του Chief Operating Officer της Vodafone κ. Δαμιανού Χαραλαμπίδη που πραγματοποιήθηκε κατά την έναρξη των τηλεδιασκέψεων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.  

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι όπου υπάρχει διαθέσιμο το Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για την έναρξη των τηλεδιασκέψεων:

 Ιστότοπος Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

http://www.minocp.gov.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=4213&Itemid=540&lang=  

 Ιστότοπος Υπουργείου Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/06-04-12-enarksi-imeridon-gia-tin-asfali-ploigisi-sto-diadiktyo-meso-tilediaskepsis-apo-ton-ypoyrgo-paideias-dia-bioy-mathisis-kai-thriskeymaton-kathigiti-georgio-mpampinioti-kai-ton-ypoyrgo-prostasias-toy-politi-mixali-xrysoxod

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook