Το αποτέλεσμα της έφεσης που κατέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ εναντίον της πρωτόδικης απόφασης της επιτροπής της ΕΠΟ που δικαιώνει τον Μανώλη Ψωμά περιμένουν στο Ηράκλειο.

Άπαντες περιμένουν το αποτέλεσμα της έφεσης των Κρητικών για να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση, τόσο με τα χρήματα που θέλει να πάρει ο παίκτης από τους «μελανόλευκους» κάτι που στον ΟΦΗ θέλουν σίγουρα να αποφύγουν, όσο και με το αν θα ενεργοποιηθεί τελικά η συμφωνία του Ψωμά με τον Λεβαδειακό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έφεση έχει εκδικαστεί εδώ και περίπου μια εβδομάδα ωστόσο το αποτέλεσμα δεν έχει γίνει γνωστό. Σε πρώτο βαθμό ο Μανώλης Ψωμάς είχε δικαιωθεί στην προσφυγή που είχε καταθέσει και με την οποία ζητούσε την ελευθερία του και 150.000 ευρώ που είχε λαμβάνει για όλη τη σεζόν από τους Κρητικούς.

Αυτή τη στιγμή ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Λεβαδειακό όμως δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με τους Βοιωτούς από τη στιγμή που εκκρεμεί η έφεση του ΟΦΗ στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, με την οποία ζητά να μην καταβληθεί όλο το ποσό στον Μανώλη Ψωμά αφού θέλει να αποχωρήσει από τον Ιανουάριο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα της έφεσης θα παίξει και η κατάθεση του Γιώργου Αμπαρτζάκη, υπεύθυνου για τα οικονομικά της κρητικής ΠΑΕ.

Πάντως, λόγω της διαμάχης που έχουν ο Μανώλης Ψωμάς με τον ΟΦΗ, στη Λιβαδειά τη Δευτέρα (28/02) ο έμπειρος αμυντικός και οι άνθρωποι της Κρητικής ΠΑΕ δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά. Ο Ψωμάς παρακολούθησε τον αγώνα του Λεβαδειακού με την ομάδα του Ηρακλείου και δεν είχε συνομιλία ούτε με τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, πόσο μάλλον με τους διοικούντες των Κρητικών που ήταν στο γήπεδο όπως κι αυτός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook