Για κακούργημα διώκεται γυναίκα που υποκρίθηκε ότι έχει καρκίνο προκειμένου να παντρευτεί αλλά και να της πληρώσουν τα έξοδα της τελετής και του γαμήλιου ταξιδιού οι φίλοι, συγγενείς και η κοινότητά της. Η 25χρονη Νεοϋορκέζα κορόιδεψε ακόμη και τον μέλλοντα σύζυγό της. Του παρουσίασε έγγραφο υπογεγραμμένο από τον γιατρό λέγοντάς του ότι πάσχει από λευχαιμία και πως έχει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής. Μαζί το ζευγάρι είχε ήδη ένα τρίχρονο κοριτσάκι.

Προκειμένου να μην χάνουν καθόλου χρόνο, ο άνδρας αποφάσισε να παντρευτεί τη σχεδόν ετοιμοθάνατη καλή του. Φίλοι, συγγενείς και συμπολίτες έκαναν δωρεές από λύπη για την κοπέλα και έτσι το ζευγάρι πέρασε δύο εβδομάδες του μήνα του μέλιτος δωρεάν στην Αρούμπα. Στη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση παρευρέθησαν 60 άτομα του στενού τους περιβάλλοντος ενώ δώρα και χιλιάδες δολάρια έλαβαν σχεδόν από όλους τους συμπολίτες τους που ευαισθητοποιήθηκαν από τη δημοσίευση της είδησης.

Τέσσερις μήνες μετά τον γάμο, ωστόσο, η κοπέλα δεν έδειχνε σημάδια αρρώστιας και αυτό έβαλε σε σκέψη τον σύζυγό της, ο οποίος τηλεφώνησε στο γραφείο του γιατρού της κρατώντας το έγγραφο όπου αναγραφόταν η διάγνωση. Από το ιατρείο του επιβεβαίωσαν ότι η γυναίκα του δεν είναι ασθενής τους κι έτσι ο άνδρας κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα πλεκτάνης και η ιατρική γνωμάτευση ήταν πλαστή! Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, την εγκατέλειψε και πήγε στη Βιρτζίνια να ζήσει.

Εκείνη αρνήθηκε την ιστορία του συζύγου της και είπε ότι χώρισαν γιατί ο άνδρας της την κακοποιούσε. Ο ρεπόρτερ που αποκάλυψε την ιστορία ζήτησε από τη γυναίκα να τη συνοδεύσει στο γιατρό της ώστε να του διαψεύσει το ρεπορτάζ αλλά από ένα…. τυχαίο γεγονός ξέχασε το ραντεβού τους. Ωστόσο, το ζευγάρι ξαναβρέθηκε και είναι ακόμη μαζί, ενώ απέκτησε και δεύτερο παιδί. Αν και έχει δώσει αποδείξεις της ενοχής της γυναίκας του, ο άνδρας υποστηρίζει ότι η γυναίκα θα αποπληρώσει όσους εξαπάτησε, ενώ χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια και όχι φυλάκιση. Η υπόθεσή της θα εκδικαστεί στις 20 Απριλίου. Η ίδια έχει αρνηθεί την ενοχή της ενώ διώκεται για κλοπή και εξαπάτηση.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook