Ο Πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» Νότης Μαριάς συμφώνησαν στη συγκρότηση ενωτικού αντιμνημονιακού μετώπου.

Όπως δήλωσαν από κοινού ο Πάνος Καμμένος και ο Νότης Μαριάς «υπογράφουμε σήμερα συμβόλαιο τιμής για συνεργασία, προκειμένου να διασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και να συγκροτήσουμε μια πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση που θα ανακτήσει την εθνική μας ανεξαρτησία και θα απαλλάξει το λαό μας από τα Μνημόνια και τις επονείδιστες και αντισυνταγματικές δανειακές συμβάσεις.

Δεσμευόμαστε από κοινού ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση σύμπραξης προεκλογικά ή μετεκλογικά με κόμματα ή βουλευτές που ψήφισαν έστω και ένα Μνημόνιο. Σκοπός μας δεν είναι να διαμαρτυρηθούμε αλλά να απαλλαγούμε από την τρόικα και τα ντόπια στηρίγματά της και να κυβερνήσουμε την πατρίδα μας χωρίς επιτρόπους και ανθύπατους υπηρετώντας μόνο τον Ελληνικό λαό».

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι στους εκλογικούς συνδιασμούς των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων».

«Συνεργαζόμαστε και ενώνουμε τις δυνάμεις με τον Πάνο Καμμένο και τους "Ανεξάρτητους Έλληνες " με στόχο τη διακυβέρνηση της χώρας». Αυτό δήλωσε στο flashnews.gr λίγα λεπτά μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας των "Αντιμνημονιακών πολιτών" και "Ανεξάρτητων Ελλήνων " ο επικεφαλής των πρώτων Νότης Μαριάς.

Ο κος Μαριάς εμφανώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν είναι υποψήφιος σε κάποιο ψηφοδέλτιο της Αττικής ή σε εκείνο του Νομού Ηρακλείου. Το δεύτερο σενάριο φαντάζει πολύ πιθανό.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο σπίτι του Πάνου Καμμένου στο Γαλαξίδι, εκεί αντάλλαξαν απόψεις και κατέληξαν στην συνεργασία δημιουργώντας ένα ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο με φόντο τις εκλογές.