Ζει τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής του καλυμμένος πίσω από ένα σκληρό στρώμα ιστού καθώς έπαθε φοβερά εγκαύματα παίζοντας μ’ έναν αναπτήρα. Το 6χρονο αγόρι από την Κίνα, ο Wang Xiaopeng, δεν έχει μαλλιά, χείλη, βλεφαρίδες κα δάχτυλα από το ατύχημά του τον Νοέμβριο του 2010.

\"\"

Τα τραύματά του καθιστούν δύσκολη και την όραση του αλλά και την αναπνοή του, ενώ τα δάχτυλά του ακρωτηριάστηκαν. Το αγοράκι έπαθε τα εγκαύματα όταν κατά λάθος έβαλε φωτιά σε κάτι καλάμια καλαμποκιού κοντά στο σπίτι του στο Yinchuan, στην κινεζική επαρχία Ningxia και τυλίχθηκε και ο ίδιος στις φλόγες. Οι γονείς του τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο όπου κατάφερε να παραμείνει στη ζωή.

\"\"

Ωστόσο, απέμεινε παραμορφωμένος καθώς οι γονείς του είχαν χρήματα να πληρώσουν μόνο για τρεις μήνες θεραπείας. Έδωσαν τις αποταμιεύσεις τους, ενώ πούλησαν και το σπίτι τους προκειμένου να καλύψουν τον λογαριασμό του νοσοκομείου, περίπου 18.000 ευρώ. Τώρα μένουν σ’ ένα μικρό σπιτάκι, καθώς από το ζευγάρι μόνο ο πατέρας εργάζεται. Έστειλαν τον  Wang Xiaopeng σχολείο, αλλά τον έδιωξαν από την πρώτη ημέρα λόγω του ανύπαρκτου προσώπου του. Έχει ελάχιστους φίλους, που έχουν συνηθίσει την εμφάνισή του. Όπως λένε οι γονείς του, το καλοκαίρι είναι ακόμη χειρότερη η κατάσταση του γιου τους, καθώς η ζέστη και τα κουνούπια ταλαιπωρούν το ευαίσθητο δέρμα του.

\"\"\"\"

Απευθύνουν έκκληση στους ντόπιους ευεργέτες να τους δωρίσουν 300.000 γουάν, περίπου 33.000 ευρώ ώστε το αγοράκι να υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις προκειμένου να μπορεί να αναπνέει σωστά και να βελτιώσει την εμφάνισή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook