Για περίπου μια εβδομάδα πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δε τα κατάφερε. Η μόλις τριών μηνών Neha Afreen ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα επειδή γεννήθηκε γένους θηλυκού.

Το βρέφος  εισήχθη στο νοσοκομείο Vani Vilas του Μπανγκαλόρ στην Ινδία με σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, εξάρθρωση του αυχένα ενώ είχε σημάδια από κάψιμο και μελανιές σε όλο του κορμάκι.

Όπως αναφέρει το news247.gr, το βρέφος κατέληξε από καρδιακή ανακοπή και υπεύθυνος για αυτό είναι ο πατέρας του Umar Farooq, ο οποίος την κακοποίησε γιατί ήθελε αγόρι.

Η μητέρα του, Reshma, ήταν απαρηγόρητη όταν έμαθε ότι το αγγελούδι της πέθανε ενώ είπε πως φοβήθηκε να πάρει την αστυνομία όταν ο σύζυγός της χτυπούσε τη μικρή Neha.

Όπως είπε η 19χρονη από τότε που γεννήθηκε η μικρή, ο σύζυγός της έπινε και συνήθιζε να τη χτυπάει. Το ίδιο έκανε και την προηγούμενη Πέμπτη. Την ξαναχτύπησε επειδή έφερε στον κόσμο κορίτσι και όχι αγόρι.

Όταν η γυναίκα έπεσε για ύπνο, εκείνος έβαλε ρούχα στο στόμα του βρέφους για να μην ακούγεται το κλάμα της και άρχισε να τη χτυπάει με ένα αμβλύ αντικείμενο.

Εκείνη ξύπνησε και είδε το μωρό της να έχει σπασμούς ενώ όταν τον ρώτησε έκανε τον ανήξερο.

Όταν το μωρό άρχισε να κάνει εμετό εκείνος το έβαλε στα πόδια.

Με τη βοήθεια των γειτόνων η γυναίκα κατάφερε να πάει στο νοσοκομείο το μωράκι.

Ο άνδρας είχε ξαναχτυπήσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν τη κόρη του αλλά εκείνη δεν είπε τίποτα γιατί είπε πως ήθελε να σώσει τον γάμο της.

Άλλη μια φορά είχε δαγκώσει το μωρό ενώ μια άλλη φορά η Reshma βρήκε αποτσίγαρα σβησμένα στο μέτωπο του παιδιού!

Ο άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για φόνο, συνελήφθη τη Κυριακή ενώ θα βρίσκεται υπό δικαστική επιτήρηση μέχρι τις 21 Απριλίου.