Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε διεξάχθηκε στον Ο.Α. Ρεθύμνου το 1ο Ενωσιακό ομαδικό πρωτάθλημα πράσινου γηπέδου για παιδιά ηλικίας 9 και 10 ετών. 
Ο Ο.Α. Χανίων είχε την πολυπληθέστερη και καλύτερη παρουσία αφού συμμετείχε με 4 ομάδες αγοριών και 2 κοριτσιών και κατάφερε να πάρει τις περισσότερες νίκες. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των Κωνστανταράκη Ανδρέα, Ματσαμάκη Αντώνη και Σχοινοπλοκάκη Γιώργου πήραν την 1η θέση στο Α group με 4 νίκες σε ισσάριθμες συναντήσεις κόντρα στις 2 ομάδες του Ηρακλέιου την ομάδα του Ρεθύμνου και την άλλη ομάδα των Χανίων που την αποτελούσαν οι Κονταράκης Ανδρέας, Διγενάκης Αλέξανδρος και Αλεξάκης Χρήστος οι οποίοι πέτυχαν 1 νίκη εναντίον της 2ης ομάδας του Ηρακλέιου. Στο Β group την 1η θέση πήραν οι Μαρινάκης Τάσος και Κουμανδράκης Νίκος πετυχαίνοντας 3 νίκες σε 3 συναντήσεις εναντίον της 3ης ομάδας του Ηρακλέιου, της ομάδας της Σούδας και της άλλης ομάδας των Χανίων στο Β group που την αποτελούσαν οι Βολτυράκης Βασίλης και Ζερβός Γιώργος. Με 2 νίκες η ομάδα των Ζερβού – Βολτυράκη πήραν την 2η θέση στο group.
Στα κορίτσια η μία ομάδα του Ο.Α.Χ. με τις Βογιατζόγλου Μαριάννα και Σταμούλου Άννα – Μαρία πήρε την 1η θέση την οποία μοιράστηκε με την ομάδα της Σούδας με 3 νίκες σε 3 συναντήσεις ενώ η άλλη ομάδα του Ο.Α.Χ. με τις Κουμανδράκη Δήμητρα, Μίχοβα Κρίστυ και Ρεϊζάκη Μαργαρίτα αν και προσπάθησαν δεν κέρδισαν κάποια ομάδα.
Όλα τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, έπαιξαν αρκετούς αγώνες πήραν μέρος σε επιτραπέζια παιχνίδια περνόντας ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Επίσης με τις εμφανίσεις τους απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Επίσης συγχαρητήρια και στις προπονήτριες του Ο.Α.Χ. που συνόδευσαν και προπονούν τα παιδιά Γρηγοράκη Πωλίνα και Ριτζάκη Μαρία για την πολύ σωστή καθοδήγηση των παιδιών.

Τουρνουά κόκκινου και πορτοκαλί γηπέδου

Το Σαββάτο 21 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ και την Κυριακή 22 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ αναμένονται να διεξαχθούν οι αγώνες του 1ου Παγκρήτιου Πρωταθλήματος για το ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ και το ΚΟΚΚΙΝΟ γήπεδο αντίστοιχα.

Σημαντικές εμπειρίες για Ξηρογιάννη και Μπενιουδάκη

Δύο αθλήτριες του Ο.Α.Χ. η Ξηρογιάννη Ελένη και η Μπενιουδάκη Κατερίνα αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σ\’ ένα επαγγελματικό τουρνουά αυτό το Σάββατο και δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα γιατί αν και έχασαν στον 1ο προκριματικό γύρο έπαιξαν αρκετα καλά γι\’ αυτό το επίπεδο αγώνων καθώς αγωνίστηκαν με μεγαλύτερες και πιο έμπειρες αθλήτριες. Συγκεκριμένα οι αθλήτριες του Χανιώτικου συλλόγου συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά γυναικών με έπαθλα 10.000 $ που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο ξενοδοχείο Λυττός στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα η Ξηρογίαννη αγωνίστηκε εναντίον της 20άχρονης Cassar από την Μάλτα και ηττήθηκε με σκορ 1/6 2/6 ενώ η συναθλήτρια της Μπενιουδάκη γνώρισε την ήττα από την επίσης 20άχρονη Γαλλίδα Tringa με σκορ 2/6 0/6. Και τα 2 κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό αλλά τόσο η απειρία τέτοιων αγώνων όσο και η άγνωστη γι\’ αυτές επιφάνεια του τουρνουά (carpet) δεν τους επέτρεψαν κάτι καλύτερο. Παρόλα αυτά το κορίτσια ενθουσιάστηκαν από την εμπειρία, δηλώνοντας ότι θα δουλέψουν ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον και ο προπονητής τους Δολιανίτης Μανώλης έμεινε ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση όσο και από την νοοτροπία των νεαρών τενιστριών. Παράλληλα διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στον Ο.Α. Ρεθύμνου και το 1ο Ενωσιακό πρωτάθλημα πράσινου γηπέδου για παιδιά 9 και 10 ετών με τον Ο.Α.Χ. να συμμετέχει με τις περισσότερες ομάδες (4 αγοριών και 2 κοριτσιών) από όλη την Κρήτη, οι οποίες τα πήγαν περίφημα την 1η ημέρα καθώς πέτυχαν τις περισσότερες νίκες. Οι αγώνες τους συνεχίζονται Κυριακή πρωί στις 10.00.
oaxtennis.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook