H Michelle Obama έχει απαγορέψει την είσοδο στο Λευκό Οίκο στην γοητευτική ηθοποιό Kerry Washington επειδή φλερτάρει με τον σύζυγό της Barrack Obama.

H πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών μάλιστα έχει φτιάξει μια λίστα με την οποία παρακολουθεί το ποιες «μπαίνουν και βγαίνουν» στο γραφείο του προέδρου.

Σύμφωνα με το National Enquirer η 48χρονη Michelle Obama σκοπεύει να κρατήσει μακριά την 35χρονη ηθοποιό. Πάντως το γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου ισχυρίζεται πως το δημοσίευμα είναι 100% αναληθές και ψευδές.

Η γνωριμία της Kerry Washington και του Barrack Obama ξεκίνησε από το 2008 καθώς η Kerry συμμετείχε στην προεκλογική εκστρατεία του Αμερικανού προέδρου.

Το δημοσίευμα του National Enquirer πάντως συνδέει το γεγονός με το ρόλο της ηθοποιού στη νέα σειρά του ABC, «Scandal». Στη σειρά η όμορφη Kerry υποδύεται την Olivia Pope. Η Pope είναι το σκληρό αφεντικό σε μια εταιρεία management η οποία συνδέεται ερωτικά με τον Αμερικανό πρόεδρο Fitzgerald Grant. Αυτά βλέπει η Michelle και ζηλεύει…

 Τέλος στο ίδιο δημοσίευμα το National Enquirer αναφέρει πως και η Scarlett Johansson είναι στη μαύρη λίστα της Michelle Obama.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook