Για την ανακήρυξη του ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο αναφέρθηκε με δήλωσή του ο Ν. Γιαλιτάκης.

\”Με ιδιαίτερη τιμή και βαθύ αίσθημα ευθύνης, αποδέχθηκα την πρόταση να συμμετέχω στο Ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας.

Ανήκω στη γενιά που κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. Στη γενιά που της ζητούν να πληρώσει το κόστος των αποφάσεων που αφορούν το παρελθόν αλλά δυστυχώς καθορίζουν το μέλλον.

Σ΄ αυτό λοιπόν το περιβάλλον που κάνει πολλούς νέους να απομονώνονται, να απέχουν και να χάνουν την εμπιστοσύνη τους στην πολιτική, η εύκολη λύση θα ήταν η αποστασιοποίηση και η συμπόρευση με τη γενική άρνηση. Με πίστη όμως στις αξίες μου και με την πεποίθηση πως ένας νέος άνθρωπος πρέπει να είναι πρώτα ωφέλιμος και μετά αρεστός, αποφάσισα να είμαι από αυτούς που θα στηρίξουν προτάσεις, και όχι αρνήσεις, για την έξοδο από την κρίση.

Μέσα σ’ αυτήν τη συγκυρία, πρέπει να θεμελιωθεί η Νέα Αλλαγή και σ’ αυτή την κατεύθυνση ο ρόλος των Νέων ανθρώπων είναι καθοριστικός.

Σας καλώ να μοιραστούμε την ελπίδα για μια καλύτερη μέρα για τον τόπο μας. Σας δίνω μόνο μια υπόσχεση. Θα δουλέψω σκληρά, μόνο για το κοινό καλό, χωρίς δεσμεύσεις, προσωπικές εξυπηρετήσεις και αποκλεισμούς.

Άλλωστε θα με συναντάτε και την επόμενη μέρα, στους ίδιους «δρόμους» που μαζί θα ανοίγουμε και θα περπατάμε\” αναφέρει ο κ. Γιαλιτάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook