Πέρα από το αποτέλεσμα, για τη Χερσόνησο το παιχνίδι με την Philafelhia Union ήταν μια πρόκληση. Τα οφέλη από το συγκεκριμένο ματς που πραγματοποιήθηκε χθες στο Παγκρήτιο ήταν κυρίως επικοινωνιακά μιας και ο σύλλογος του λιμανιού ξεπερνούσε τα όρια της χώρας.

Από εκεί και πέρα, στο μυαλό του τεχνικού επιτελείου μένει και το αγωνιστικό κομμάτι πόσο μάλιστα όταν η Χερσόνησος την προσεχή Κυριακή έχει μπροστά της το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΟΧ. Το τελικό 5-0 υπέρ της Philafelhia Union είναι «βαρύ» όμως ο προπονητής Άγγελος Βαρδάκης όπως είπε και στον ΑΛΦΑ ΡΑΔΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 106,2 και στην εκπομπή παίξε μπάλα, κρατάει μόνο το πρώτο ημίχρονο στο οποίο η ομάδα έπαιξε όπως ακριβώς θα παραταχθεί στα Χανιά την προσεχή Κυριακή. 

ΤΟ ΜΑΤΣ
Το παιχνίδι ξεκίνησε με μία καλή ευκαιρία για την Philafelhia Union στο 19’ όταν ο Πφέρρερ βγήκε από τα αριστερά έκανε το σουτ, αλλά ο Μουντράκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο η Philafelhia ξεκίνησε δυνατά και άρχισε το «σφυροκόπημα». Στο 50’ σουτ του Αγκονσόρ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Λαμπρόπουλου κάνοντας το 1-0.

Στο 54’ η Αμερικανοί διπλασίασαν τα τέρματά του όταν ο Τόρες έκανε την κούρσα από δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μακ Λέρμερν και με δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λαμπρόπουλο. Στο 78’ έγινε το 0-3, όταν και πάλι ο Τόρες σέντραρε και ο Νακαζάουα βάζοντας και αυτός το όνομα του στην λίστα των σκόρερ του χθεσινού αγώνα.

Η ομάδα του Πέτερ Νόβακ ανέβασε κι’ άλλο στροφές και στο 85’ όταν ο Αγκονσόρ ξεχύθηκε στην επίθεση, βγήκε απέναντι στον πορτιέρο της Χερσονήσου και με ψύχραιμο πλασέ πήγε το σκορ στο 4-0. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Μουάνγκα τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών. 

Η Χερσόνησος αγωνίστηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές
Μουντράκης (46’ Λαμπρόπουλος), Αραβιάκης, Ματθαιάκης (70’ Τζιράκης), Γιακουμάκης (46’ Καλομοίρης), Μπέρκης (32’ λ.τ Μαραγκουδάκης), Γενιτσαρίδης (70’ Σπανουδάκης), Μασέλης (46’ Μυλωνάς), Ανωγειανάκης, Κίτσας, Καλογέρης, Σωμαράκης (70’ Κώττης), Βλάχος (Νύκταρης). 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook