Πριν δύο χρόνια περίπου είχε προκαλέσει σάλο η στυγερή δολοφονία μίας 16χρονης και των γονιών της στην Αυστραλία, από έναν νεαρό που όπως αποδείχθηκε δεν κατάφερε να αποδεχθεί ότι η έφηβη Σαντέλ Ρόου αρνούνταν τα ερωτικά του κελεύσματα.

Τελικά το δικαστήριο καταδίκασε σήμερα τον δράστη Τζέισον Αλεξάντερ Ντάουνι που ήταν 18 ετών όταν δολοφόνησε την τριμελή οικογένεια, σε 35 χρόνια φυλάκιση.

Αφού παραδέχθηκε ότι μαχαίρωσε πάνω από 33 φορές την άτυχη Σαντέλ βιάζοντάς την πρώτα, 29 φορές τον πατέρα της Αντριου και τη μητέρα της Ρόουζ πάνω από 50 φορές, είπε ότι δεν είχε σκοπό να δολοφονήσει κανέναν.

Μάλιστα σε επιστολή του ζήτησε συγγνώμη από τον αδερφό της Σαντέλ που τη μοιραία εκείνη ημέρα έλειπε, δηλώνοντας ένοχος για τις πράξεις του και κατανοώντας τον πόνο που προκάλεσε στην οικογένεια Ρόου.

Σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο, η Σαντέλ που περίμενε παιδί από τον σύντροφό της, δεν άντεχε τη συμπεριφορά του Ντάουνι που ξεπερνούσε τα φιλικά όρια με αποτέλεσμα να διακόψει κάθε επαφή μαζί του. Εκείνος όμως ζήλευε παθολογικά βλέποντάς την με τον φίλο της αλλά, δεν ήθελε να τη βλέπει με κανέναν άλλο άνδρα κι έτσι εισέβαλε στο σπίτι της δολοφονώντας άγρια την ίδια και τους γονείς της.

Στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραφε ότι είναι σε σχέση, ότι του αρέσουν τα πάρτι και να βγαίνει με τους φίλους του, ενώ στα χόμπι του ανέφερε ότι αγαπάει το μπάσκετ και να βλέπει ταινίες τρόμου. Ανέφερε δε, ότι λάτρευε τη μητέρα του με την οποία είχε μετακομίσει από τη Σκοτία στην Αυστραλία το 2006, παρά τις συγκρούσεις τους.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook